Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker στο lifo.gr για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες. Δείτε πώς.
HOME
LIFO.GR
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
ΤΟΥ LIFO.GR
[ΠΡΟΣΦΑΤΑ]
Ο ΘΟΡΥΒΟΣ
ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
[ΠΡΟΣΦΑΤΑ]
ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ
BLOGS
[ΠΡΟΣΦΑΤΑ]

ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ

Όχι άλλος Σταμάτης Γαρδέλης γυμνός

 Σταμάτης Γαρδέλης Playboy 1) Στις αναζητήσεις μέσω google στο enteka εδώ και χρόνια βλέπω πως κόσμος ψάχνει γυμνές φωτογραφίες του Σταμάτη Γαρδέλη. Τους τελευταίους μήνες όμως (προφανώς με αφορμή το comeback του στο...
 
5 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Ιφιμέδεια Ιφιμέδεια 11.5.2010 | 22:10
Τέλειο το εξώφυλλο!!! Καλορίζικη η κυκλοφορία του βιβλίου!

[τη δεύτερη φωτο του Σταμάτη με την (ποιά;) Αλέξ Μενεσες (ξανα ποιά;;;) δεν την λές και σεξουαλική...]
avatar Ντροπαλός 12.5.2010 | 00:00
Καλησπέρα
1) Εάν δει κανείς βιαστικά το εξώφυλλο μπορεί να νομίσει οτι είναι οπαδικό έντυπο.
8) Παραπομπη στο post σου http://enteka.blogspot.com/2009/02/80s.html και στα σχόλια του. Ναι ήταν και τότε, που έγραψες το post, κάπως σόκιν για σήμερα :-). Ενδεχομένως από πάντα, αλλά στην παιδική ηλικία δεν το καταλαβαίναμε.
9) Σχετικά με το "ανύπαρκτο" μέλλον. Πρόσφατα τελείωσα το stumbling on happiness του Gilbert, που έλεγε πόσα λάθη κάνουμε, όταν προβλέπουμε το μέλλον μας. Έλεγε χαρακτηριστικά ότι στην δεκαετία του 50, οι άνθρωποι μπορεί να πίστευαν ότι το 2000 θα υπήρχαν αυτοκινούμενα πεζοδρόμια κλπ (απέτυχαν) αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι πίστευαν ότι οι γυναίκες θα συνέχιζαν να είναι αποκλειστικά νοικοκυρές, που θα μαγείρευαν σε διαστημικούς χαι τεκ φούρνους αποτυγχάνοντας στις προβλέψεις τους.
ιφιμέδεια σ' ευχαριστώ! υποθέτω η άλεξ μενεσες (ποια?) χρησιμοποιήθηκε σαν άλλοθι απ' το περιοδικό... Τις φωτογραφίες τις είχα δει τότε, δημοτικό ή γυμνάσιο, έφερναν το περιοδικό στο σχολείο και είχαν πολλή πλάκα.

ντροπαλέ, τι ενδιαφέρον αυτό που διάβασες στο βιβλίο (και έτσι ακούγεται και το ίδιο το βιβλίο). Όντως, πολλά πράγματα περίμεναν για το μέλλον αλλά όχι τις αλλαγές στους ίδιους τους ανθρώπους.

:)
Aυτη την φωτογραφία της Goldin δεν την είχα ξαναδεί .Καμία σχέση με όσες έχω δει ως τώρα.Μου αρέσει τόσο μα τόσο πολυ το εξωφυλλο βγάζει μια μοντέρνα αθωότητα(τι γράφω αλλά έτσι μου βγαίνει!) .Το twilight zone με έστειλε ξανά!
(ευχαριστώ για την αναφορά στο post μου)
Καλημέρες
Προηγούμενα 1 Επόμενα