ΚΡΙΟΣ

Διανύετε ένα διάστημα πολλών αλλαγών, κάποιες ανατροπές σάς κάνουν πιο επιφυλακτικούς, παράλληλα όμως επιλύονται σημαντικά θέματα που σας απασχολούν και σας φεύγει ένα μεγάλο άγχος. Η ενίσχυση του εισοδήματός σας μπορεί να προέλθει από την πώληση ενός ακινήτου ή να σας επιστραφούν χρήματα που είχατε δανείσει. Η εποχή είναι λίγο ασταθής όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα λείψουν οι ευκαιρίες. Καιρός να καταλάβετε ποια είναι η πραγματική σας αξία και να γίνετε πιο επιλεκτικοί εσείς που αναζητάτε μια σοβαρή σχέση. Ενδεχομένως η ανάγκη σας για συντροφικότητα να σας έχει οδηγήσει σε πρόσωπα που δεν είναι κατάλληλα για εσάς και να είστε απογοητευμένοι, όμως επειδή όλα είναι θέμα επιλογών, καλό είναι να μην πέφτετε με τα μούτρα σε σχέσεις αμφιβόλου ποιότητας. Τέλος, μην αμελείτε θέματα υγείας που κάνουν την εμφάνισή τους και αντιμετωπίστε τα προτού επιδεινωθούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε μια πολύ δημιουργική φάση και δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει επιτυχία αυτή την εποχή οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να βρεθείτε σε δίλημμα αναφορικά με ένα περιουσιακό σας στοιχείο, προτού όμως πάρετε αποφάσεις ενημερωθείτε σχετικά με τις προοπτικές που υπάρχουν. Την Παρασκευή θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεχτικοί στη διαχείριση του λόγου σας και στη χρήση διαφόρων εργαλείων, καθώς υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων και ατυχημάτων. Αισθηματικά μπερδέματα και ιστορίες από τις οποίες δεν θα μπορείτε να απεμπλακείτε εύκολα είναι το χαρακτηριστικό των επόμενων ημερών. Η επιθυμία σας για περισσότερη ένταση στην ερωτική σας ζωή σάς κάνει επιπόλαιους, ορισμένοι ενδεχομένως να μην πάρετε στα σοβαρά την κατάσταση και τελικά να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Θέματα σπουδών σας απασχολούν ιδιαίτερα, όμως οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές, οπότε μην αγχώνεστε και επικεντρωθείτε στον στόχο σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μέσα στις επόμενες μέρες κάτι αλλάζει στον επαγγελματικό τομέα και σας δίνεται η ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσα από κάποιες κινήσεις ματ, ενώ παράλληλα μπορείτε να καλύψετε ανάγκες της επιχείρησής σας οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Ο προβληματισμός σας γύρω από φόρους, δάνεια κ.λπ. είναι έντονος, δεν θα πρέπει όμως να φρενάρει τις προσπάθειές σας. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, όμως αυτό δεν σημαίνει πως συγχωρούνται λάθη και παραλείψεις. Προτού πάρετε αποφάσεις, ξεκαθαρίστε λεπτομερώς τους όρους μιας συμφωνίας. Είστε χαρούμενοι με τις εξελίξεις στα ερωτικά σας και έπειτα από πολύ καιρό αισθάνεστε σιγουριά για τις επιλογές σας, ενώ παράλληλα έχει αυξηθεί και το ενδιαφέρον σας για τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Αγορές για τον εαυτό σας μπορούν να ανεβάσουν την ψυχολογία σας, αρκεί να γίνουν με μέτρο. Εσείς που θέλετε να βελτιώσετε τη σιλουέτα σας, υιοθετήστε ένα υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα και γυμναστείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανταγωνισμός χτυπάει κόκκινο μέσα στις επόμενες μέρες και σας δίνεται η ευκαιρία να ξεχωρίσετε αν κρατήσετε την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας σε υψηλά επίπεδα. Περιορίστε τα έξοδά σας αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε ένα καινούργιο εγχείρημα και φανείτε υπομονετικοί αν μπλοκάρουν κάπου γραφειοκρατικά ζητήματα. Μια θετική εξέλιξη από την Πέμπτη κι έπειτα σας βγάζει από το αδιέξοδο και μπορείτε να καλύψετε τις υποχρεώσει σας εγκαίρως, ενώ παράλληλα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς. Στον αισθηματικό τομέα τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σας έχουν επιπτώσεις στη σχέση σας, ενώ οι ελεύθεροι μπορεί να είστε λίγο μαλθακοί όσον αφορά το ερωτικό παιχνίδι, κάτι που εκ των πραγμάτων δεν ευνοεί τα ερωτικά σας. Στον οικογενειακό τομέα υπάρχουν διαφορές με ένα μέλος της οικογένειας και δεν λείπουν οι εντάσεις, όμως μη βλέπετε μονόπλευρα τις καταστάσεις και μην ξεπερνάτε τα όρια όταν εκφράζετε τη δυσαρέσκειά σας.

 

ΛΕΩΝ

Η εποχή προστάζει να χρησιμοποιήσετε το ένστικτό σας περισσότερο από τη λογική, καθώς μπορεί να προκύψουν διλήμματα πάνω σε ένα εργασιακό σας θέμα. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες σας θα εκτιμηθούν και θα ανοίξουν νέες πόρτες που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας. Ενδεχομένως να συναντήσετε ορισμένες δυσκολίες πάνω σε γραφειοκρατικά θέματα που δεν θα είναι αποτέλεσμα δικών σας ενεργειών και προκειμένου να μη χάνετε το χρόνο σας, ασχοληθείτε με την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και κλείστε υποθέσεις που είναι στον αέρα. Έντονη κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες διευρύνουν τους ορίζοντές σας και θα έρθετε σε επαφή με αρκετά αξιόλογα πρόσωπα το προσεχές διάστημα. Οι άψογες επικοινωνιακές σας ικανότητες σε συνδυασμό με άλλα χαρίσματά σας προσελκύουν το ενδιαφέρον πάνω σας και προβλέπονται ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά σας. Εσείς που είστε σε σχέση διανύετε μια αρμονική φάση και είναι ιδανική εποχή για γάμο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το άγχος και ο πανικός, εκτός του ότι είναι κακοί σύμβουλοι για τη λήψη αποφάσεων, εγκυμονούν τον κίνδυνο κάποιου ατυχήματος, μια και όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Η εβδομάδα απαιτεί ψυχραιμία και αποφυγή ρίσκων, καθώς είναι πολύ πιθανό να πέσετε έξω στις προβλέψεις σας. Οργανωθείτε, τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας βάζοντας σωστές προτεραιότητες και επικεντρωθείτε στη διαχείριση του χρόνου σας, ειδικά εσείς που ασχολείστε και με μια δεύτερη εργασία. Χωρισμοί, επανασυνδέσεις και ερωτικά δράματα δεν σας αφήνουν ούτε λεπτό να ησυχάσετε και καθώς ζείτε μες στον προβληματισμό, έχετε χάσει εντελώς την όρεξή σας, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να λειτουργήσετε. Γενικά, είναι μια εποχή δύσκολη για τα ερωτικά σας και επειδή δεν βλέπετε κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη, είστε μες στην γκρίνια. Στρέψτε την προσοχή σας σε άλλους τομείς και όταν είστε πραγματικά έτοιμοι, θα γνωρίσετε και το κατάλληλο πρόσωπο με το οποίο θα συμπορευτείτε.

 

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα προβλέπεται ευχάριστη για τους Ζυγούς, καθώς δεν υπάρχουν ιδιαίτερα εμπόδια και καθυστερήσεις και είναι ιδανική ευκαιρία για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, αρκεί να είστε προσγειωμένοι και να μην πέσετε στην παγίδα του συναισθηματισμού, που είναι έντονος. Διαχωρίστε τη φιλία από την εργασία αν συνεργάζεστε με φιλικά σας πρόσωπα, ώστε να μη χάνονται οι ισορροπίες, με αποτέλεσμα να μένετε πίσω στις υποχρεώσεις σας. Επαφές με εργοδότες ευνοούνται μεν, αρκεί να μην πιέσετε καταστάσεις. Ο αυθορμητισμός σας εξαρτάται από τις διαθέσεις και τη συμπεριφορά των άλλων και δυσκολεύεστε πολύ να πάρετε πρωτοβουλίες σε ό,τι αφορά το σπίτι και τους γονείς. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε το μπλοκάρισμα που αισθάνεστε, επιστρατεύοντας μια πιο αυθόρμητη συμπεριφορά και μη μελετάτε την κάθε σας κίνηση σαν να παίζετε σκάκι. Το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά σας και ο αυθορμητισμός σας θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις σχέσεις σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κατάλληλη εποχή για επενδύσεις και καινούργια ξεκινήματα καθώς Ήλιος και Κρόνος προκαλούν πρόσφορο έδαφος για να πετύχετε τους στόχους σας και να έχετε μεγάλη διάρκεια και επιτυχία. Οργανώστε το πρόγραμμά σας ώστε να αποφύγετε τον πανικό και την ένταση και υποδεχτείτε τις αλλαγές που έρχονται με θετικότητα και αισιοδοξία. Τακτοποιήστε και κάποιους λογαριασμούς που έχουν αρχίσει να στοιβάζονται στο συρτάρι σας προτού χαθεί ο έλεγχος, ώστε να είστε πιο άνετοι αν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Η προσωπική σας ζωή παρουσιάζει ελλείψεις, κάτι που οφείλεται όχι μόνο στις ατελείωτες υποχρεώσεις αλλά και στην υπερβολική χρήση του smartphone και του Διαδικτύου. Έχετε αναλογιστεί πόσες ώρες κάθεστε κολλημένοι και σερφάρετε, ενώ θα μπορούσατε να έχετε ουσιαστική επαφή με κόσμο ή το ταίρι σας; Οι γονείς είστε αρκετά αγχωμένοι για θέματα σπουδών των παιδιών, κάτι που μπορεί να τους το μεταφέρετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θετικά εξελίσσονται οι οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ παράλληλα θα εκτιμηθούν δεόντως οι δεξιότητες και τα ταλέντα σας και μπορεί να σας κάνουν μια πρόταση συνεργασίας αρκετά ενδιαφέρουσα. Τακτοποιήστε εγκαίρως τις οφειλές σας και μην αμελείτε ένα διαδικαστικό θέμα που μπορεί να φρενάρει τις προσπάθειές σας. Ιδανική εποχή για θέματα σπουδών καθώς και για νέα εγχειρήματα. Η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη και μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον χώρο σας οι καλλιτέχνες. Θέλετε να εκφράσετε τις ερωτικές σας διαθέσεις σε ένα πρόσωπο που γνωρίσατε πρόσφατα και σας έχει γοητεύσει, αλλά σας πιάνουν οι ντροπές και δεν λέτε τίποτα. Αν ξεπεράσετε τις αναστολές σας, ενδεχομένως να ζήσετε όμορφες στιγμές, γεμάτες πάθος. Αν χάσετε την ευκαιρία, θα αναρωτιέστε μια ζωή τι θα γινόταν αν εκφραζόσασταν εγκαίρως και πάει λέγοντας. Γενικά, πρέπει να είστε πιο θαρραλέοι, δίχως να περιμένετε από τους άλλους την πρώτη κίνηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινήστε να ψάχνετε εναλλακτικές κατευθύνσεις εσείς που έχετε απογοητευτεί από τις οικονομικές σας απολαβές και μην αναμασάτε τα προβλήματά σας, μένοντας αδρανείς. Η εβδομάδα είναι αρκετά ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σας και θα δείτε σημαντικές αλλαγές, αν δοκιμάσετε την τύχη σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να αλλάξετε τακτική και να δοκιμάσετε νέους τρόπους προώθησης των υπηρεσιών σας, κι ας ξοδέψετε και κάτι παραπάνω. Θα δείτε στην πορεία τα οφέλη των ενεργειών σας και θα εκπλαγείτε. Ένα ταξίδι με το ταίρι σας μπορεί να αναθερμάνει τη σχέση σας και να αποφασίσετε τη δημιουργία οικογένειας. Είναι ένα σημαντικό βήμα για εσάς και μπορεί να σας πιάσουν οι αμφιβολίες σε κάποια φάση, όμως θα είναι παροδικές. Οι ελεύθεροι έχετε ξεπεράσει τις ανασφάλειές σας και αναζητάτε το κατάλληλο πρόσωπο που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας, κάτι που μπορεί να συμβεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εβδομάδα ανατροπών και ευχάριστων εξελίξεων είναι κάτι που είχατε καιρό να το ζήσετε και δεν αποκλείεται να σας πιάσει ανησυχία μην τυχόν πάει κάτι στραβά στην πορεία. Αξιοποιήστε αυτό το ευνοϊκό διάστημα χωρίς να σκέφτεστε αρνητικά και μην κόβετε εσείς οι ίδιοι τα φτερά σας. Ενδεχομένως να προκύψει μια δυσκολία στις μετακινήσεις σας εξαιτίας τεχνικών κυρίως προβλημάτων, κάτι που θα αυξήσει τα έξοδα σας τις επόμενες μέρες. Τακτοποιήστε εγκαίρως φορολογικά θέματα. Παρά το γεγονός ότι σας έχει κουράσει η σχέση σας, υπάρχουν και καλές στιγμές που σας δένουν με το ταίρι σας και ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας δεύτερης προσπάθειας για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και είναι στο χέρι σας να αναθερμάνετε τη σχέση σας, αρκεί να το βάλετε προτεραιότητα. Γενικά, θα πρέπει να πάρετε περισσότερες πρωτοβουλίες στα ερωτικά σας, ελεύθεροι και μη.

 

ΙΧΘΥΣ

Το προσεχές διάστημα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από την επαγγελματική πίεση και μπορείτε να σκεφτείτε πιο ψύχραιμα τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα σας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσετε τα κατάλληλα άτομα που θα σας δώσουν ώθηση για να πιάσετε τους στόχους σας. Αγοραπωλησίες ακινήτων και επενδύσεις δεν ευνοούνται αυτή την εποχή και καλό είναι να αποφύγετε τις βεβιασμένες ενέργειες, ώστε να μην έχετε απώλεια χρημάτων. Ιδανική στιγμή για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να εκσυγχρονίσετε τις μεθόδους σας. Κρατήστε τις ισορροπίες στην προσωπική σας ζωή και διαφυλάξτε τη σχέση σας από τις κακές γλώσσες. Ειδικά εσείς τους πρώτου δεκαημέρου μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με άτομα που θα προσπαθήσουν να διαβάλουν τη σχέση σας και θα πρέπει να είστε μια γροθιά με το ταίρι σας για να βάλετε ένα τέλος σε όσα σας ταλαιπωρούν. Θέματα εκπαίδευσης των παιδιών θα έχουν θετική έκβαση.