— Πού γνωριστήκατε και πόσο καιρό είστε μαζί;

Αθ.: Κοίτα, πρακτικά γνωριζόμασταν, απλώς ο Τόσιν δεν το θυμόταν. Ένα βράδυ, σε κάποιο πάρτι, ήρθαμε πιο κοντά. Από τότε μετράμε τρία χρόνια. Πριν από λίγο καιρό ήρθε στη ζωή μας και η κόρη μας.

 

— Θυμάστε πού είχατε δώσει το πρώτο σας φιλί;

Ναι! Στο μετρό, στην Αγία Μαρίνα.

 

— Τι ήταν αυτό που σας έφερε κοντά, τι σας τράβηξε τον έναν στον άλλον;

Τ.: Ήταν πολύ διαφορετική απ' όλες τις άλλες.

 

— Τι εκτιμάς πιο πολύ πάνω του/της;

Τ.: Το μυαλό της, το πνεύμα της, την αποφασιστικότητά της, το ταπεραμέντο και το σεξ-απίλ της.

Αθ.: Είναι καλόκαρδος, πολύ γλυκός, ευγενικός και τίμιος.

 

— Πείτε μου μερικά πράγματα που σας αρέσει να κάνετε μαζί;

Μας αρέσει πολύ να μαγειρεύουμε μαζί και να τρώμε, να παρακολουθούμε με μανία σειρές στην TV, να κάνουμε κους-κους, να χορεύουμε, να ακούμε μουσική, να περνάμε χρόνο με τη μικρή και να τσακωνόμαστε. Αυτό το τελευταίο είναι το αλατοπίπερο στη σχέση μας.

 

— Για ποιον λόγο τσακώνεστε συνήθως;

Αθ.: Καμιά φορά τού γκρινιάζω για τις δουλειές του σπιτιού αλλά και για το ότι είναι κλειστός ως χαρακτήρας και δεν μιλάει πολύ, σε αντίθεση με μένα.

 

— Tosin, στις 14 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει ένα single σου;

Ναι, λέγεται «Gimme» και είναι ένα ερωτικό κομμάτι σε afro ρυθμό, στον οποίο κινούμαι, αλλά και με αρκετά ποπ στοιχεία. Το κομμάτι μιλάει για τον έρωτα και αναφέρεται σε μια νέα σχέση. Νομίζω ότι θα αρέσει γιατί, στην τελική, την αγάπη δεν ψάχνουμε όλοι;

 

— Τι φοράτε σήμερα και πόσο κοστίζει;

Αθ.: Φόρεμα στα χρώματα που αρέσουν στον Tosin και ένα ζευγάρι over knee μπότες. Σύνολο 100 ευρώ.

Τ.: Ένα μπορντό skinny παντελόνι, ένα από τα αγαπημένα μου φούτερ, που συνήθως η Αθηνά μού κλέβει, και τα Stan Smith μου. Μη με ρωτάς τιμές, δεν θυμάμαι.

 

Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

 

Ιnfo:

Ο Τosin Martyns είναι γεννημένος στη Νιγηρία και μεγαλωμένος στην Αθήνα. Σήμερα γράφει, ηχογραφεί και εκτελεί τα δικά του κομμάτια επηρεασμένος από reggae και afrobeat ακούσματα. Το σινγκλ του «Gimme» κυκλοφορεί στις 14 Φεβρουαρίου από τη δισκογραφική των Black Athena σε παραγωγή Th. Mark και Bagdad.