Ο Πάνος Ντάψης, ιδιοκτήτης του μπαρ Off the Chain στα Εξάρχεια, έχει γούστο

Ο Πάνος Ντάψης, ιδιοκτήτης του μπαρ Off the Chain στα Εξάρχεια, έχει γούστο Facebook Twitter
Στο αριστερό χέρι ο αγαπημένος μου tattoo artist Λεωνίδας Σκιαδάς, ή αλλιώς Lοnis, έχει συγκεντρώσει στοιχεία από 14 πίνακες του εκκεντρικού υπερρεαλιστή Σαλβατόρ Νταλί. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
0

— Πάνο, βγήκες χθες το βράδυ;

Κατά μία έννοια ναι, αφού δούλευα στο Off the Chain.


— Τι φοράς συνήθως όταν δουλεύεις;

Οτιδήποτε με κάνει να νιώθω άνετα. Συνήθως ένα t-shirt, baggy ή skinny jeans και τα αγαπημένα μου sneakers.


— Τι τατουάζ έχεις στα χέρια σου;

Στο αριστερό χέρι ο αγαπημένος μου tattoo artist Λεωνίδας Σκιαδάς, ή αλλιώς Lοnis, έχει συγκεντρώσει στοιχεία από 14 πίνακες του εκκεντρικού υπερρεαλιστή Σαλβατόρ Νταλί. Στο δεξί έχουμε κινηθεί σε πιo old school γραμμές και σχέδια. Όλοι κολλάνε με το Playboy rabbit skull head που είναι και το λογότυπο του μαγαζιού μου.


— Πώς θα περιέγραφες το στυλ σου γενικότερα;

Θα έλεγα ότι αποτελεί μία μείξη post-punk κουλτούρας και street αισθητικής σε συνδυασμό με τις επιρροές που έχω δεχτεί από την underground πλευρά του αγαπημένου μου Βερολίνου, στο οποίο πηγαίνω ξανά και ξανά τα τελευταία 17 χρόνια. Από κει έχω φέρει και τα περισσότερα αντικείμενα που υπάρχουν στο μαγαζί.


— Δηλαδή;

Ραδιόφωνα των '50s και των '60s, art deco σέικερ, συλλεκτικά τηλέφωνα, σπάνια κόμικς και φιγούρες σούπερ ηρώων, συλλεκτικά φλίπερ, μια Lambretta του 1959, έναν κουλοχέρη του '60 από το Λας Βέγκας, μία από τις πρώτες έγχρωμες τηλεοράσεις. Είναι κι άλλα, πολλά, όλα συλλεκτικά μικροαντικείμενα που πιστεύω ότι χρωματίζουν με τον δικό τους τρόπο τον χώρο. Άλλωστε, το ίδιο το μαγαζί στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό του 1930.


— Ποιος είναι ο πρώτος στίχος κομματιού που σου έρχεται στο μυαλό αυτήν τη στιγμή;

«You win some, lose some, it's all the same to me. The pleasure is to play, makes no difference what you say» από το «Ace of Spades» των Motorhead.


— Ποιο είναι το μότο σου στη ζωή;

Η ουσιαστική ευτυχία βρίσκεται στα πιο απλά και καθημερινά πράγματα.


— Τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;

Καπέλο Off the Chain handmade, t-shirt Heartbeatink στα 29 ευρώ, παντελόνι Cheap Monday - Weekday Berlin στα 30 ευρώ, παπούτσια Vans sk8 hi-Ministry of Concrete, 85 ευρώ.

Ο Πάνος Ντάψης, ιδιοκτήτης του μπαρ Off the Chain στα Εξάρχεια, έχει γούστο Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

Info:

Το Off the Chain (Ζωοδόχου Πηγής 25, Εξάρχεια) λειτουργεί από τις 19:00 και μέχρι τις πρωινές ώρες, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Έχεις Γούστο!
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ