ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

O Simon Preen νιώθει σαν την grunge εκδοχή του Φρέντι Κρούγκερ, αλλά μάλλον υπερβάλλει

O Simon Preen νιώθει σαν την grunge εκδοχή του Φρέντι Κρούγκερ, αλλά μάλλον υπερβάλλει Facebook Twitter
Όταν οι άνθρωποι της Kylie ήρθαν σε επαφή μαζί μου, έπαθα πλάκα. Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου γιατί την αγαπώ από τότε που ήμουν 5 ετών. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
0

— Μίλα μου για την εμφάνισή σου σήμερα.

Νιώθω σαν ένας grunge Φρέντι Κρούγκερ που είναι καθ' οδόν σε μοτοσυκλέτα για μια συνηθισμένη επαγγελματική συνάντηση.


— Από πού είσαι;

Κατάγομαι από μια μικρή πόλη στο Ντέρμπισαϊρ της Αγγλίας, αλλά από την εφηβεία κι έπειτα έμενα στο Λονδίνο. Τώρα έχω μια ερωτική σχέση με την Αθήνα.


— Τι σε έφερε στην Ελλάδα;

Ένα αγόρι ονόματι Πάνος.


— Πώς και ασχολήθηκες με το σχέδιο μόδας;

Έγινε αρκετά τυχαία. Τελειώνοντας το σχολείο ήθελα να σπουδάσω κάτι, αλλά δεν ήξερα τι. Το μόνο που ήξερα ήταν ότι ήθελα να σχετίζεται με τη δημιουργία και την τέχνη και κάπως έτσι επέλεξα τη μόδα. Αποδείχτηκε σωστή η επιλογή μου. Σπούδασα μόδα για πέντε χρόνια και μετά εργάστηκα πλάι στην καλτ Βρετανίδα σχεδιάστρια Pam Hogg για δύο σεζόν. Από κει κι έπειτα ξεκίνησα να σχεδιάζω με αυτοπεποίθηση τις προσωπικές μου κολεξιόν.


— Ποια γυναίκα θα ήθελες να φορέσει τα ρούχα σου;

Η Lindsay Lohan. Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι δεν το είχα πάρει χαμπάρι πως ήταν στην Αθήνα πέρσι, και μάλιστα άνοιξε δικό της μπαρ. Έχουμε γεννηθεί την ίδια μέρα, στις 2 Ιουλίου, και νιώθω ότι την καταλαβαίνω πλήρως.


— Το πελατολόγιό σου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την Kylie Minogue και την FKA twigs. Πώς έγινε αυτό;

Ειλικρινά, όλοι οι διάσημοι που επέλεξαν τα ρούχα μου με βρήκαν οι ίδιοι, δεν τους προσέγγισα εγώ – ελπίζω να μην ακούγεται αλαζονικό αυτό. Όταν οι άνθρωποι της Kylie ήρθαν σε επαφή μαζί μου, έπαθα πλάκα. Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου γιατί την αγαπώ από τότε που ήμουν 5 ετών. Ωστόσο, οι άνθρωποι που προσεγγίζω εγώ είναι μικρότερης εμβέλειας καλλιτέχνες.


— Τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;

Μπότες Alexander Mcqueen (€250 σε εκπτώσεις), καλσόν Speedo (€35), σορτς H&M (€50), ζώνη Margiela (€150). Το τοπ είναι Simon Preen, το είχα ράψει πέρσι για ένα αποκριάτικο πάρτι, και το σακάκι Margiela (€1.500).

O Simon Preen νιώθει σαν την grunge εκδοχή του Φρέντι Κρούγκερ, αλλά μάλλον υπερβάλλει Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO


www.simonpreen.com

Instagram: @simonpreen

Έχεις Γούστο!
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ