Μωρό στην Κίνα γεννήθηκε με 15 δάχτυλα στα χέρια και 16 στα πόδια

Μωρό στην Κίνα γεννήθηκε με 15 δάχτυλα στα χέρια και 16 στα πόδια Facebook Twitter
3

Με 31 δάχτυλα συνολικά σε χέρια και πόδια γεννήθηκε ένα μωρό στην Κίνα, με τους γονείς να είναι εντελώς σοκαρισμένοι καθώς κανένας προγεννητικός έλεγχος δεν είχε δείξη τη συγκεκριμένη ανωμαλία. Το τριών μηνών βρέφος, που έχει το παρατσούκλι Honghong, έχει 15 δάχτυλα στα χέρια και 16 στα πόδια, ενώ έχει από δύο παλάμες και καθόλου αντίχειρες.

Οι γονείς του είναι απελπισμένοι με την κατάσταση του παιδιού τους και προσπαθούν να βρουν θεραπεία γι' αυτό, ενώ οι γιατροί στο τοπικό νοσοκομείο της Hunan, στην κεντρική Κίνα, τους λένε πως μια εγχείριση θα ήταν πάρα πολύ δύσκολη καθώς το μωρό είναι πολύ μικρό για αναισθησία. Σε περίπτωση δε, που το εγχειρίσουν αυτό μπορεί να γίνει από τους 6 μήνες κι έπειτα που θα έχουν αρχίσει να δένουν τα οστά του.

Μωρό στην Κίνα γεννήθηκε με 15 δάχτυλα στα χέρια και 16 στα πόδια Facebook Twitter

 

Ο Honghong παρουσιάζει μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση πολυδακτυλίας. Η συγκεκριμένη πάθηση έχει σαν αποτέλεσμα τα παιδιά να γεννιούνται με επιπλέον δάχτυλα σε χέρια και πόδια κι έχει περίπου 1 στις 1.000 πιθανότητα να εμφανιστεί. Το να έχει όμως ένα παιδί τόσα επιπλέον μέλη είναι εξαιρετικά σπάνιο.

Μωρό στην Κίνα γεννήθηκε με 15 δάχτυλα στα χέρια και 16 στα πόδια Facebook Twitter

Σύμφωνα με το People's Daily Online, η μητέρα του πάσχει επίσης από πολυδακτυλία κι έχει επιπλέον δάχτυλα τόσο στα χέρια όσο και τα πόδια της. Η ιδία ανησυχούχε μήπως το κληρονομήσει στο παιδί της μέσω της εγκυμοσύνης και γι' αυτό το λόγο είχε επισκεφθεί μάλιστα και το νοσοκομείο Futian District Maternity στην Shenzhen για να κάνει έναν τετράωρο υπέρηχο. Εκεί της ξεκαθάρισαν πως το μωρό δεν παρουσίαζε καμία δυσμορφία. 

Μωρό στην Κίνα γεννήθηκε με 15 δάχτυλα στα χέρια και 16 στα πόδια Facebook Twitter

Ωστόσο το ζευγάρι, που ζούσε στην Hunan, προς έκπληξη διαπίστωσε όχι μόνο πως το παιδί τους είχε πολυδακτυλία αλλά και πως η κατάσταση ήταν πολύ πιο σπάνια από αυτήν της μητέρας του. Στα πόδια ο μικρός Honghong έχει από 8 δάκτυλα, ενώ στα χέρια το ένα έχει 8 και το άλλο 7. 

Μωρό στην Κίνα γεννήθηκε με 15 δάχτυλα στα χέρια και 16 στα πόδια Facebook Twitter

Δυστυχώς για την οικογένεια, οποιαδήποτε εγχείριση θα κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες γουάν, ποσό τεράστιο για να το αναλάβουν. Τώρα προσπαθούν με κάθε τρόπο να συγκεντρώσουν χρήματα για να χρηματοδοτήσουν την θεραπεία του γιου τους.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM
Γερμανία: Δύο άντρες σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις για λογαριασμό της Ρωσίας

Διεθνή / Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι σαν πράκτορες της Ρωσίας - Σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις

Οι εισαγγελείς κατηγορούν τους υπόπτους ότι συνεργάζονται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες σε απόπειρα να υπονομεύσουν την υποστήριξη προς την Ουκρανία
NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Επιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για πρώτη φορά μετά την διάγνωση με καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον - Ένας Βρετανός ιστορικός και μια βασιλική βιογράφος περιγράφουν την δύσκολη θέση του διαδόχου του θρόνου αυτή την περίοδο
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ