Αυστραλοί πουλάνε φρέσκο αέρα στην Κίνα

Αυστραλοί πουλάνε φρέσκο αέρα στην Κίνα Facebook Twitter
2

Φρέσκο αέρα στην μολυσμένη Κίνα αποφάσισαν να πουλήσουν δύο αυστραλοί επιχειρηματίες που ίδρυσαν την Green, μια εταιρεία που κονσερβοποιεί αέρα από γνωστές αυστραλιανές τοποθεσίες και παραλίες και τον πουλάει σε ανθρώπους που ζουν στις βεβαρυμμένες από την ρύπανση κινεζικές πόλεις.

Οι John Dickinson και Theo Ruygrok ισχυρίζοντας ότι τον αέρα τον συλλέγουν από μέρη όπως  το  Blue Mountains, Bondi Beach, την Τασμανία και τη Χρυσή Ακτή, και τον πουλάνε για κάτι λιγότερο από 20 δολάρια. Το κάθε κουτί περιέχει περίπου 130 βαθιές αναπνοές. Στο προϊόν υπάρχει συνημμένη και  πλαστική μάσκα προσώπου για να εισπνεύσει ο αγοραστής τον καθαρό αέρα.

Αυστραλοί πουλάνε φρέσκο αέρα στην Κίνα Facebook Twitter

"Χρησιμοποιώντας τα υψηλότερα πρότυπα συμπίεσης και διήθησης, γεμίζουμε τα ατομικά δοχεία στην τοποθεσία," αναφέρουν οι ευρηματικοί επιχειρηματίες στην ιστοσελίδα τους. Διευκρινίζουν ότι η λήψη του αέρα από τα διάφορα μέρη γίνεται με τη χρήση αποστειρωμένου εξοπλισμού και με όλα τα στάνταρ ελέγχου ποιότητας. «Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι  αναπνέετε τον ίδιο καθαρό αμόλυντο αέρα που πήραμε από την τοποθεσία», σημειώνουν. 

Αυστραλοί πουλάνε φρέσκο αέρα στην Κίνα Facebook Twitter


Οι συσκευασίες με τον κοπανιστό καθαρό αέρα διατίθενται σε καταστήματα με σουβενίρ και αεροδρόμια όπου οι πελάτες «μπορούν να πάρουν ένα μέρος της Αυστραλίας πίσω στην πατρίδα τους».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM