Kαναδός αγνοούμενος για 30 χρόνια θυμάται την πραγματική του ταυτότητα και επιστρέφει στην οικογένεια του

Kαναδός αγνοούμενος για 30 χρόνια θυμάται την πραγματική του ταυτότητα και επιστρέφει στην οικογένεια του Facebook Twitter
0

Ένας Καναδός που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια και θεωρούνταν νεκρός επανενώνεται με την οικογένεια του, μετά τη μερική ανάκτηση της μνήμης του.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία η εξαφάνιση του Edgar Latulip αναφέρθηκε το 1986 από την περιοχή Waterloo του Οντάριο, μετά από έναν τραυματισμό του στο κεφάλι. Έκτοτε έχοντας απώλεια μνήμης ζούσε στο Νιαγάρα μέχρι πρόσφατα (80 χλμ. μακριά από την οικογένεια του) που είχε κάποιες αναλαμπές μνήμης και άρχισε να συνειδητοποιεί ότι ζει με λάθος όνομα.  

Ο Latulip μοιράστηκε τις ανησυχίες του με έναν κοινωνικό λειτουργό, ο οποίος γκούγλαρε το όνομά του και ανακάλυψε ότι ήταν αντικείμενο έρευνας, μακροχρόνια αγνοουμένου.

Η ταυτότητα του 50χρονου πλέον Latulip, που υποφέρει από προβλήματα ψυχικής υγείας και διανοητική καθυστέρηση, επιβεβαιώθηκε μέσω εξέτασης DNA, και η αστυνομία ετοιμάζεται πλέον να τον βοηθήσει για  την επαφή με τους επιζώντες συγγενείς του.

Η μητέρα του δήλωσε "συγκλονισμένη" και ενθουσιασμένη που θα δει και πάλι τον  γιο της.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM