H 19χρονη femme fatale που κλέβει πλούσιους συνελήφθη

H 19χρονη femme fatale που κλέβει πλούσιους συνελήφθη Facebook Twitter
0
H 19χρονη femme fatale που κλέβει πλούσιους συνελήφθη Facebook Twitter

Μια νεαρή femme fatale που κατηγορήθηκε ότι νάρκωνε πλούσιους άνδρες στη Νέα Υόρκη για να τους κλέψει Rolex και μετρητά συνελήφθη και πάλι, αφού σύμφωνα με την αστυνομία είχε κλέψει διάφορα πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα από στελεχος της JPMorgan.

Όπως αναφέρει η New York Post, η Αλεξάντρα Μαρτίνεζ, 19 ετών, συνελήφθη για την κλοπή στις 14 Αυγούστου του 31χρονου οικονομικού συμβούλου Michael Briese. Σύμφωνα με τις αρχές η ξανθιά-πειρασμός είχε πείσει τον 31χρονο να την πάει στη βίλα που αγόρασε πρόσφατα, αξίας 1,8 εκ. δολαρίων και εκεί, αφού τον νάρκωσε, του πήρε πολλά ρολόγια, μεταξύ αυτών και Rolex, Panerai και Tag Heuer, αλλά και χρυσά περιδέραια, ένα δαχτυλίδι, ένα iPad, ρούχα, δύο πιστωτικές κάρτες και 1.000 δολάρια σε μετρητά.

H 19χρονη femme fatale που κλέβει πλούσιους συνελήφθη Facebook Twitter

Όπως ανέφεραν οι πηγές στην αστυνομία, όταν ο Briese ξύπνησε πέντε ώρες αργότερα, κατάλαβε ότι τα υπάρχοντά του είχε κλαπεί και επικοινώνησε με την αστυνομία.

Η Mαρτίνεζ συνελήφθη την Πέμπτη και θα προσαχθεί  στο Ποινικό Δικαστήριο του Μανχάταν. Εν τω μεταξύ αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση 40 χιλιάδων δολαρίων.

Η 19χρονη είχε γίνει  πρωτοσέλιδο το Δεκέμβριο, όταν κατηγορήθηκε ότι στόχευε εύπορους άνδρες που γνώριζε στα μπαρ του Μανχάταν και του Μπρούκλιν, αφού πρώτα τους επέλεγε με βάση τα ρολόγια τους, τους συνόδευε στα ξενοδοχεία και τα διαμερίσματα τους. Στη συνέχεια τους έκλεβε με τη βοήθεια θηλυκού συνεργού και υπνωτικού. Μεταξύ των θυμάτων τους, ένας 24χρονος γιος γνωστού επιχειρηματία της Νέας Υόρκης και ένας 44χρονος από τον οποίο πήραν ένα Rolex 10 χιλιάδων δολαρίων και 800 δολάρια σε μετρητά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Εκλογές στην Κορατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Διεθνή / Εκλογές στην Κροατία: Ο συνασπισμός υπό τους Σοσιαλδημοκράτες απειλεί την υποστήριξη προς την Ουκρανία

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Κροατική Δημοκρατική Ένωση μπορεί να χάσει την πλειοψηφία από τον συνασπισμό υπό την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών με επικεφαλής τον λαϊκιστή πρόεδρο
NEWSROOM