ΗΠΑ: Συναγερμός στο Κολοράντο Σπρινγκς μετά από πυροβολισμούς - Πολλοί τραυματίες

ΗΠΑ: Συναγερμός στο Κολοράντο Σπρινγκς μετά από πυροβολισμούς - Πολλοί τραυματίες Facebook Twitter
0
ΗΠΑ: Συναγερμός στο Κολοράντο Σπρινγκς μετά από πυροβολισμούς - Πολλοί τραυματίες Facebook Twitter

Συναγερμός έχει σημάνει από νωρίς το βράδυ στο Κολοράντο Σπρίνγκς των ΗΠΑ. Η αστυνομία της περιοχής και μία τοπική εφημερίδα ανέφεραν ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί πολύ κοντά σε μία κλινική γονιμότητας της περιοχής.


Δεν έχουν διασταυρωθεί ακόμη πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη, ή το ακριβές μέρος στο οποίο βρίσκεται. Τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία κάνουν λόγο αρκετούς τραυματίες, ανάμεσα τους και αστυνομικοί.

Η αστυνομία του Colorado Springs με tweet ζήτησε από τους κατοίκους και τους δημοσιογράφους να μην πλησιάσουν στην περιοχή.

Τουλάχιστον τρεις αστυνομικοί και αρκετοί πολίτες τραυματίστηκαν σήμερα από επίθεση ενόπλου κοντά σε μια κλινική αμβλώσεων στο κεντρικό Κολοράντο ανέφερε μερικές ώρες αργότερα στο Twitter το αστυνομικό τμήμα του Κολοράντο.

 

"Το αστυνομικό τμήμα επιβεβαιώνει τον τραυματισμό τριών αστυνομικών και αγνώστου αριθμού πολιτών, η κατάσταση ακόμη δεν έχει σταθεροποιηθεί", ανέφερε το μήνυμα.


"Το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη", δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN η αξιωματικός Κατρίν Μπάκλει από το αστυνομικό τμήμα του Κολοράντο. "Δεν είμαστε βέβαιοι τι συνδέει το περιστατικό με την κλινική", ανέφερε.
Μια εκπρόσωπος του νοσοκομείου ανέφερε πως τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM