Οι ρώσοι δείχνουν σε video τις «ατέλειωτες ουρές του λαθρεμπορίου»

Οι ρώσοι δείχνουν σε video τις «ατέλειωτες ουρές του λαθρεμπορίου» Facebook Twitter
0

Στο λαθρεμπόριο πετρελαίου των τζιχαντιστών επικεντρώνει τώρα τα σφοδρά χτυπήματα της η Ρωσία, καθώς σύμφωνα με τις δηλώσεις του Πούτιν "θα πρέπει πρώτα να χτυπηθεί το λαθρεμπόριο, αν θέλουμε να διαλύσουμε τον ISIS". Ο Ρώσος Πρόεδρος κατηγόρησε ευθέως τους Τούρκους για αυτό το λαθρεμπόριο με τους τζιχαντιστές.

Το ρωσικό στρατιωτικό επιτελείο έδωσε στη δημοσιότητα video, αυτών που ο Πούτιν χαρακτήρισε ως "ατέλειωτες ουρές φορτηγών που χάνονται στον ορίζοντα",  όταν μιλούσε για αυτό το λαθρεμπόριο του μαύρου χρυσού.

"Η ρωσική αεροπορία συνεχίζει να χτυπά τις εγκαταστάσεις διύλισης στα εδάφη που ελέγχονται από την τρομοκρατική οργάνωση του ISIS ",  δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ. Σύμφωνα με την ενημέρωση οι βομβαρδισμοί που δείχνουν τα video έγιναν σε βυτιοφόρα, διυλιστήρια, καθώς και εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου στις επαρχίες Ντέιρ αλ-Ζορ και Ράκα, που είναι και η άτυπη πρωτεύουσα των τζιχαντιστών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ