Γαλλία: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε με αεροβόλο καθηγήτρια φωνάζοντας "Αλλάχ Ακμπάρ"

Γαλλία: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε με αεροβόλο καθηγήτρια φωνάζοντας "Αλλάχ Ακμπάρ" Facebook Twitter
2

Ένας 15χρονος μαθητής στη Σαλόν-ον-Σαμπάνιε της ανατολικής Γαλλίας πυροβόλησε μια καθηγήτριά του με ένα αεροβόλο με μπίλιες φωνάζοντας "Αλλάχ Ακμπάρ".

Ο ανήλικος, μαθητής στο τεχνικό λύκειο της πόλης, μπήκε στο σχολείο του έχοντας στην κατοχή του ένα αεροβόλο με μπίλιες, ένα αντίγραφο χειροβομβίδας πολύ μικρής ισχύος και ένα μαχαίρι. Ο στόχος του ήταν να σκοτώσει την καθηγήτρια με την οποία είχε διαφορές, εξήγησε ο εισαγγελέας της περιοχής.

"Είπε στους αστυνομικούς ότι εδώ και μία εβδομάδα σχεδίαζε να μαχαιρώσει τη φιλόλογο και κατόπιν να απειλήσει την καθηγήτρια φυσικής για να της κλέψει το αυτοκίνητο και να πάει με αυτό στο αστυνομικό τμήμα όπου θα πέθαινε ως μάρτυρας", πρόσθεσε ο εισαγγελέας.

Ο 15χονος έφυγε το πρωί από το μάθημα της φυσικής για να πάει στην αίθουσα όπου δίδασκε η φιλόλογος, όμως την τελευταία στιγμή, για άγνωστους λόγους, άλλαξε το σχέδιό του: έδωσε στο υποψήφιο θύμα του ένα διπλωμένο φύλλο χαρτί μέσα στο οποίο υπήρχε ένα μαχαίρι και μετά επέστρεψε στο μάθημά του και πυροβόλησε την καθηγήτρια της φυσικής, τραυματίζοντάς την ελαφρά στο χέρι. Κατόπιν, άφησε όλους τους συμμαθητές του να φύγουν και κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία για να τον συλλάβει.

Ο νεαρός δράστης θα εξεταστεί από ψυχίατρο, ενώ οι αστυνομικοί θα εξετάσουν αν ριζοσπαστικοποιήθηκε πρόσφατα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια