Γονείς παραιτήθηκαν από..γονείς στα εικοστά γενέθλια του γιου τους

Γονείς παραιτήθηκαν από..γονείς στα εικοστά γενέθλια του γιου τους Facebook Twitter
6

Τα 20 είναι σημαντικά γενέθλια. Είναι η χρονιά που κάποιος θα κλείσει τη δεύτερη δεκαετία της ζωής του και θα νιώσει λίγο ενήλικας. Για τον 20χρονο Ιάπωνα Yuma Hasegawa,αυτή ήταν η ημέρα που οι γονείς του "έκοψαν" ευγενικά τις γονικές τους υποχρεώσεις.

Ο Hasegawa άνοιξε έναν περίτεχνο φάκελο που του έδωσαν οι γονείς του κατά τη διάρκεια των γενεθλίων του, θεωρώντας ότι επρόκειτο για δώρο. Και ήταν - απλά όχι αυτό που περίμενε.

Το έγγραφο εξηγεί ότι ο Hasegawa είναι τώρα 20 ετών - η νόμιμη ηλικία ενηλικίωσης στην Ιαπωνία - και θα πρέπει να γίνει ένα «σωστό και υπεύθυνο μέλος της κοινωνίας». Αυτό απαιτεί, μεταξύ άλλων υποχρεώσεων, να πληρώνει ενοίκιο στους γονείς του για να ζει στο σπίτι τους.

Καθιστά επίσης σαφές ότι, ενώ ο Hasegawa είναι τεχνικά ελεύθερος να παντρευτεί όποια επιθυμεί, οι γονείς του μπορεί να δυσκολευτούν να «δεχθούν συναισθηματικά» κάποια σύζυγο που δεν θα έχουν εγκρίνει πριν από το γάμο. 

Ο Hasegawa επεσήμανε ωστόσο ότι η επιστολή ήταν σε μεγάλο βαθμό ένα αστείο. Στην πραγματικότητα, πλήρωνε ενοίκιο στους γονείς του και πριν από την παραίτησή τους.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM
Γερμανία: Δύο άντρες σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις για λογαριασμό της Ρωσίας

Διεθνή / Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι σαν πράκτορες της Ρωσίας - Σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις

Οι εισαγγελείς κατηγορούν τους υπόπτους ότι συνεργάζονται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες σε απόπειρα να υπονομεύσουν την υποστήριξη προς την Ουκρανία
NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Επιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για πρώτη φορά μετά την διάγνωση με καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον - Ένας Βρετανός ιστορικός και μια βασιλική βιογράφος περιγράφουν την δύσκολη θέση του διαδόχου του θρόνου αυτή την περίοδο
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

5 σχόλια
Τραγικό. Φέρνεις στον κόσμο έναν άνθρωπο για να καλύψεις το δικό σου κενό (βρείτε τον εγωισμό στη φράση "θέλω να κανω παιδιά") και μετά του λες να γινει υπεύθυνο μέλος της κοινωνίας που εσύ τον έφερες και επιβάλοντάς του να σου πληρώνει ενοίκιο. Και σε μια ηλικία που δεν έχουν καν τελειώσει οι σπουδές. Περαστικά.
Τσακάλια οι Ιάπωνες! Φέρνουν στον κόσμο ουσιαστικά έναν σκλάβο,που τον ταϊζουν για 20 χρόνια με την υποχρέωση να τους ταϊζει αυτός από τα 20 του μέχρι να πεθάνουν αυτοί,δηλαδή ένα χρονικό διάστημα σίγουρα περισσότερο από 20 έτη,μπορεί και υπερδιπλάσιο! Κι όλο αυτό με το πρόσχημα της παράδοσης!Πρόκειται ουσιαστικά για οικονομική συναλλαγή,για επένδυση με τον μανδύα της οικογενειακής αγάπης!
Ο Hasegawa επεσήμανε ωστόσο ότι η επιστολή ήταν σε μεγάλο βαθμό ένα αστείο. Στην πραγματικότητα, πλήρωνε ενοίκιο στους γονείς του και πριν από την παραίτησή τους. Φράση βγαλμένη εντελώς μέσα από τα stand-ups του Woody Allen!
"Ο Hasegawa επεσήμανε ωστόσο ότι η επιστολή ήταν σε μεγάλο βαθμό ένα αστείο. Στην πραγματικότητα, πλήρωνε ενοίκιο στους γονείς του και πριν από την παραίτησή τους."αχαχαχχαχαχαχαχαχαχ. Τους λατρεύω ματημπαναγία :)