Τσεχία: Παραλίγο να συλλάβουν καπνοδοχοκαθαριστή επειδή μες στη νύχτα έμοιαζε με μετανάστη

Τσεχία: Παραλίγο να συλλάβουν καπνοδοχοκαθαριστή επειδή μες στη νύχτα έμοιαζε με μετανάστη Facebook Twitter
2

Ειδοποιημένοι από μία φοιτήτρια, τσέχοι αστυνομικοί βρέθηκαν στο κατόπι ενός "μετανάστη μαυροντυμένου και οπλισμένου με οπλοπολυβόλο", όμως γρήγορα αντιλήφθηκαν ότι ήταν απλώς ένας καπνοδοχοκαθαριστής με τη βούρτσα του στον ώμο.

Η αστυνομία της πόλης Νταμαζλίτσε, στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας, έλαβε επείγουσα κλήση από μια τρομοκρατημένη νεαρή κοπέλα. Τους είπε πως είχε δει να περνάει από τον δρόμο "ένας άνδρας με μαυρισμένο δέρμα, που φορούσε μαύρη στολή κι έναν άσπρο σκούφο και κρατούσε ένα πυροβόλο όπλο", δήλωσε η εκπρόσωπος των δυνάμεων της τάξης Ντάγκμαρ Μπροζόβα.

Χωρίς να διστάσουν, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπου και διαπίστωσαν "πως επρόκειτο για έναν καπνοδοχοκαθαριστή, που φορούσε πράγματι μια μαύρη φόρμα εργασίας και λευκό σκούφο", συνέχισε η εκπρόσωπος. "Μόνο που, αντί για οπλοπολυβόλο, είχε περασμένη στον ώμο μια βούρτσα για ξεκάπνισμα".

Εν μέσω ενός κατακλυσμού ειδήσεων για τους μετανάστες που συρρέουν κατά κύματα στην Ευρώπη και ενώ η Πράγα εκφράζει την αντίθεσή της στις ποσοστώσεις κατανομής προσφύγων, η τσεχική αστυνομία δηλώνει ότι δέχεται όλο και περισσότερες κλήσεις από πολίτες που ανησυχούν βλέποντας ξένους στις πόλεις τους. "Μερικές φορές πρόκειται για υστερία. Θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι είναι σλοβάκοι εποχικοί εργάτες που ήρθαν για το μάζεμα του λυκίσκου", δήλωσαν χθες οι χωροφύλακες του Νόβε Στράσετσι, κοντά στην Πράγα, αντιδρώντας σε μία από αυτές τις κλήσεις.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια