Υπό κράτηση αδέλφια που ξυλοκόπησαν άστεγο και ούρησαν πάνω του

Υπό κράτηση αδέλφια που ξυλοκόπησαν άστεγο και ούρησαν πάνω του Facebook Twitter
1

Υπό κράτηση θα παραμείνουν δύο αδελφοί από τη Βοστόνη που κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν έναν άστεγο Μεξικανό και ούρησαν επάνω του, σε μια επίθεση που υποστηρίζουν ότι την εμπνεύστηκαν από τις δηλώσεις που έκανε για τους μετανάστες ο Ντόναλντ Τραμπ, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας που είναι υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Οι αδελφοί Σκοτ και Στιβ Λίντερ, 38 και 30 ετών, συνελήφθησαν τον περασμένο μήνα και κατηγορούνται για επίθεση με σκοπό τον εκφοβισμό με αφορμή την καταγωγή του θύματός τους. Μέσω των δικηγόρων τους συμφώνησαν σήμερα να μην επιδιώξουν την αποφυλάκισή τους υπό όρους μέχρι να γίνει η δίκη τους, την 1η Οκτωβρίου.

Οι δύο άνδρες είπαν στους αστυνομικούς ότι έβαλαν στο στόχαστρο τον 58χρονο Μεξικανό, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, επειδή πίστευαν ότι ήταν λαθρομετανάστης. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, είπαν: "Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δίκιο, όλοι αυτοί οι παράνομοι πρέπει να απελαθούν".

Ο ίδιος ο Τραμπ, που αρχικά είχε χαρακτηρίσει την επίθεση "αποτέλεσμα φλογερών απόψεων για τη μετανάστευση", την περασμένη Παρασκευή την χαρακτήρισε "φρικτή", μέσω του Twitter.

Ο ένας από τους αδελφούς φέρεται ότι απείλησε αστυνομικούς, λέγοντας τους από το κελί του ότι θα τους επιτεθεί αν δεν τον κλείσουν μέσα.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ