Μητέρα τράβηξε όπλο σε παρέα εφήβων που εκφόβιζαν τον γιο της

Μητέρα τράβηξε όπλο σε παρέα εφήβων που εκφόβιζαν τον γιο της Facebook Twitter
3

42χρονη μητέρα τράβηξε όπλο σε πάρκο του Σεντ Λιούις στις ΗΠΑ, απειλώντας νεαρούς οι οποίοι φέρονται να εκφόβιζαν το 15χρονο γιό της .

Στο video, το οποίο ανέβασε στο YouTube ένας από τους εφήβους που ήταν παρών, φαίνεται η Τρέισι Λίζερ να τραβά το όπλο και να ανταλλάσσει διάφορα «γαλλικά» με την παρέα των εφήβων. Η 42χρονη είχε λάβει sms από το γιό της και κατέφτασε στο σημείο με το σύζυγό της ο οποίος κρατούσε μπαστούνι του μπέιζμπόλ.

«Φύγετε μακριά από τον γιο μου, γαμ@@@@@@» φώναξε μόλις έφτασε 42χρονη γυναίκα για να λάβει την απάντηση από ένας από τους εφήβους:  «Δεν ξέρεις τι λες! Θα χτυπήσω τον κ@@@ του γιου σου τώρα».

Τότε η Λίζερ τραβά το όπλο αλλά και πάλι ο ένας από τους εφήβους την προκαλεί να πυροβολήσει ενώ ο άλλος την παρακαλά να το κατεβάσει.

Η ίδια λέει ότι φοβήθηκε για τη ζωή της και πως δεν είναι πρόθεση να πυροβολήσει αλλά στο χειρότερο σενάριο θα το έκανε.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM