12χρονος Παλαιστίνιος ξυλοκοπείται από Ισραηλινό στρατιώτη μπροστά στην κάμερα

12χρονος Παλαιστίνιος ξυλοκοπείται από Ισραηλινό στρατιώτη μπροστά στην κάμερα Facebook Twitter
3

12χρονος Παλαιστίνιος ξυλοκοπείται από Ισραηλινό στρατιώτη μπροστά στην κάμερα Facebook Twitter

 

Τους γονείς του 12χρονου Mohamed al-Tamimi, ο οποίος διασώθηκε από την οικογένειά του, αφού ξυλοκοπήθηκε από έναν ισραηλινό στρατιώτη την περασμένη εβδομάδα, συνέλαβαν οι ισραηλινές δυνάμεις.

«Ο ισραηλινός στρατός συνέλαβε τον Basil και τη σύζυγό του, Nariman, καθώς προσπαθούσαν να διασχίσουν ένα σημείο ελέγχου του στρατού στην είσοδο του χωριού Nabi Saleh βόρεια της Ραμάλα» δήλωσε ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής, Bassam Al-Tamimi στο Πρακτορείο Anadolu της Τουρκίας την Τρίτη.

 


Την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια μιας ειρηνικής διαδήλωσης που πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα Παλαιστινίων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη στο Nabi Saleh κοντά στη Ραμάλα, ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις επιτέθηκαν στους διαδηλωτές και συνέλαβαν ορισμένους από αυτούς.

Ένας από τους στρατιώτες του καθεστώτος στρίμωξε το αγόρι από την Παλαιστίνη, και κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα, τον χτύπησε βάναυσα και τον κρατούσε με την απειλή όπλου, παρά το σπασμένο χέρι του, προσπαθώντας να τον συλλάβει.

Η άοπλη οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας και της αδελφής του, έτρεξαν στον στρατιώτη για να βοηθήσουν τον Mohamed και τελικά κατάφεραν να τον απελευθερώσουν.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ