Δείτε την εικόνα της Μέρκελ που μοιράζονται φρενιτιωδώς οι Σύροι

Δείτε την εικόνα της Μέρκελ που μοιράζονται φρενιτιωδώς οι Σύροι Facebook Twitter
EPA/KAY NIETFELD
12

Μια εικόνα της Άνκελα Μέρκελ και ένα μήνυμα κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου μέσα από τα social media.

Facebook και Twitter, έχουν κατακλυστεί από το πρόσωπο της Καγκελαρίου, η οποία δείχνει πιο γλυκιά από ποτέ. Πίσω της η Γερμανία, αλλά και τα χρώματα της σημαίας που παραπέμπουν σε φτερά αγγέλου.

 

«Σε αγαπάμε» λένε οι Σύροι πρόσφυγες θέλοντας να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στην κ Μέρκελ αφού η χώρα σταμάτησε να στέλνει τους Σύρους πρόσφυγες πίσω στις χώρες πρώτης εισόδου τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναστέλλοντας ουσιαστικά την εφαρμογή του λεγόμενου "Δουβλίνου 2". 


 

 

Διεθνή
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

6 σχόλια
Μόλις πριν λίγο ανέστειλε το Δουβλίνο 2. Μέχρι τώρα τι γινόταν; Το βιντεάκι με την προσφυγοπούλα το ξεχάσαμε;Γλύψιμο μου φαίνεται.Όχι πως εμείς τους φερόμαστε σωστά, αλλά δεν έχουμε και δυνατότητες στην τελική.Αλλά φυσικά.. τον ισχυρό θα καλοπιάσεις.
Μόλις πριν λίγο ανέστειλε το Δουβλίνο 2. Μέχρι τώρα τι γινόταν; Το βιντεάκι με την προσφυγοπούλα το ξεχάσαμε;Γλύψιμο μου φαίνεται.Όχι πως εμείς τους φερόμαστε σωστά, αλλά δεν έχουμε και δυνατότητες στην τελική.Αλλά φυσικά.. τον ισχυρό θα καλοπιάσεις.
Στο βιντεάκι με την προσφυγοπούλα απλά δεν λαΐκισε όπως έχουμε μάθει να γίνεται εδώ. Σε κάποιες χώρες οι κανόνες τηρούνται και οι πολιτικοί δεν λένε ψέματα για να γίνουν αρεστοί. Είναι τόση η σαπίλα μας που αυτό το κατηγορούμε. Τώρα ο κανόνας άλλαξε λόγω της ανθρωπιστικής κρίσης στην Συρία.
Το θυμόμαστε. Μάλλον η μερκελ ειναι απο τους μισητούς αυτους τύπους που πρώτα κάνει πράξεις και αποφεύγει να δινει υποσχέσεις.Σε αντίθεση με τους δικους μας ευαισθητουληδες που στην προσφυγοπουλα θα έλεγε ένα κάρο ωραια λογακια και μετα απλά δεν θα έκανε τιποτα.Αλλα εχεις συνηθισει κι εσυ στα ωραια λογια-πραξεις μηδεν ε; Τα προτιμας;
Η παναγία Μέρκελ η Συριοκρατούσα. Μην εκπλαγούν όμως αν τους διώξει σε 1-2 χρόνια αν καλυτερεύσει η κατάσταση στη Συρία. Απ'όσο γνωρίζω για 2 χρόνια δίνει άσυλο, μετά ποιος ξέρει; Αν έχει ξεχαστεί κιόλας το θέμα...εκεί να δεις απέλαση που θα πέσει. Αλλά ας μασήσω κι εγώ λίγο το χορταράκι μου....μπεεεεε.
Θαυμάζω το γεγονός ότι απάντησες σε όλους με τέτοια μάλιστα μανία που εγώ ως τυχερότερος έλαβα 2 σχόλια από εσένα. Συνέχισε να μασάς αν δεν έχεις κάτι να πεις. Έχει άφθονο χορταράκι για όλους.