ΗΠΑ: Αρκούδα κατασπάραξε έναν άντρα στο Πάρκο Yellowstone

ΗΠΑ: Αρκούδα κατασπάραξε έναν άντρα στο Πάρκο Yellowstone Facebook Twitter
2

Νεκρός βρέθηκε τελικά ένας υπάλληλος του Εθνικού Πάρκου Yellowstone στις ΗΠΑ, ο οποίος και είχε εξαφανισθεί από την Παρασκευή, προκαλώντας ανησυχίες όταν δεν εμφανίσθηκε στη δουλειά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, οι συνάδελφοί του ανακάλυψαν σε ένα από τα μονοπάτια του πάρκου το πτώμα του άτυχου άνδρα, το οποίο και έφερε πολλαπλά τραύματα στα χέρια, που υποδεικνύουν πως προσπαθούσε να αμυνθεί σε κάτι.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πέθανε λόγω επίθεσης από αρκούδα Γκρίζλι, η οποία όχι απλά τον σκότωσε αλλά κυριολεκτικά τον κατασπάραξε. Ο άνδρας, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ήταν εποχιακός υπάλληλος στη Medcor, εταιρία που διευθύνει τρεις κλινικές στο Yellowstone.

Βιολόγοι της άγριας φύσης έχουν στήσει παγίδες στη γύρω περιοχή, για να πιάσουν την αρκούδα, διευκρινίζοντας πως όποιο ζώο αποδειχθεί πως εμπλέκεται στην επίθεση, θα θανατωθεί.

"Δεν μπορούμε με βεβαιότητα να προσδιορίσουμε τα αίτια της επίθεσης, γι' αυτό και δε θα βάλουμε σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια" εξήγησε αναφορικά με την απόφαση, ο Dan Wenk,υπεύθυνος του Πάρκου. "Λυπούμαστε βαθιά για αυτήν την τραγωδία και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και τους φίλους του θύματος, καθώς καλούνται να διαχειριστούν την απώλεια ενός ανθρώπου που λάτρευε το Yellowstone".

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM