Βραζιλία: Τρανς παραμορφώθηκε έπειτα από ξυλοδαρμό από αστυνομικούς (σκληρές εικόνες)

Βραζιλία: Τρανς παραμορφώθηκε έπειτα από ξυλοδαρμό από αστυνομικούς (σκληρές εικόνες) Facebook Twitter
7
Βραζιλία: Τρανς παραμορφώθηκε έπειτα από ξυλοδαρμό από αστυνομικούς (σκληρές εικόνες) Facebook Twitter

Η Verônica Bolina, τρανσέξουαλ από τη Βραζιλία, ξυλοκοπήθηκε την Κυριακή από την αστυνομία του Σάο Πάολο με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή παραμόρφωση.

Σύμφωνα με το Fusion, η Bolina συνελήφθη στην πολυκατοικία της έπειτα από επίθεση σε ηλικιωμένη γειτόνισσά της. Το περιστατικό του ξυλοδαρμού της έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις στα βραζιλιάνικα social media, με πολλές αναρτήσεις να χρησιμοποιούν το hashtag #somostodasVerônica ("Είμαστε όλοι Βερόνικα"), ενώ η ομώνυμη σελίδα στο facebook πλησιάζει τους 20.000 υποστηρικτές. Τα πιο δημοφιλή ποστ περιλαμβάνουν φωτογραφίες του θύματος πριν και μετά τον ξυλοδαρμό. Στις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί μετά το συμβάν, η Bolina φαίνεται στο έδαφος, με το στήθος της εκτεθειμένο, τα χέρια της με χειροπέδες, τα πόδια της αλυσοδεμένα και τα μαλλιά της κουρεμένα, με τους αστυνομικούς να βρίσκονται γύρω της. 

Βραζιλία: Τρανς παραμορφώθηκε έπειτα από ξυλοδαρμό από αστυνομικούς (σκληρές εικόνες) Facebook Twitter

"Οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικά βίαιες και είναι εμφανές ότι η αστυνομία δεν σεβάστηκε την ταυτότητα του φύλου της. To περιστατικό έχει προκαλέσει μένος στην LGBT κοινότητα της χώρας" δήλωσε η ακτιβίστρια Alessandra Ramos.

Σύμφωνα με το Gay Star News, η Βραζιλία είναι το πιο επικίνδυνο μέρος στον κόσμο για τα διεμφυλικά άτομα. 113 τρανσέξουαλ δολοφονήθηκαν πέρσι στη χώρα, αριθμός που είναι ο μισός από τις συνολικές καταγεγραμμένες δολοφονίες τρανσέξουαλ σε όλο τον κόσμο.

Η Bolina βρίσκεται ακόμα υπό κράτηση, αλλά οι δικηγόροι της ελπίζουν ότι θα αφεθεί σύντομα ελεύθερη ώστε να είναι σε θέση να κοινοποιήσει την ιστορία της.

Βραζιλία: Τρανς παραμορφώθηκε έπειτα από ξυλοδαρμό από αστυνομικούς (σκληρές εικόνες) Facebook Twitter
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Δύο άντρες σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις για λογαριασμό της Ρωσίας

Διεθνή / Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι σαν πράκτορες της Ρωσίας - Σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις

Οι εισαγγελείς κατηγορούν τους υπόπτους ότι συνεργάζονται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες σε απόπειρα να υπονομεύσουν την υποστήριξη προς την Ουκρανία
NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Επιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για πρώτη φορά μετά την διάγνωση με καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον - Ένας Βρετανός ιστορικός και μια βασιλική βιογράφος περιγράφουν την δύσκολη θέση του διαδόχου του θρόνου αυτή την περίοδο
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

6 σχόλια
Εξοργιστικό πραγματικά!!! Και ακόμα περισσότερο που αυτό γίνεται στη Βραζιλία, όπου γενικά υπάρχει σεξουαλική ελευθερία. Και είναι και η βασίλισσα χώρα των πλαστικών, σίγουρα θα πραγματοποιούνται αρκετές εγχειρήσεις αλλαγής φύλου στη χώρα. Θα περίμενα να είναι πιο ανεκτικοί ως κοινωνία. Ίσως βέβαια η αστυνομία της Βραζιλίας εκτός από τραγικά διεφθαρμένη να είναι και τραγικά οπισθοδρομική και ρατσιστική. Ντροπή!
Προφανώς δεν την αντιλαμβάνονται ως έμβιο ον, γιατί τέτοια εξευτελιστική συμπεριφορά, είναι σοκαριστική ακόμα και σε, τι να πω, πεθαμένα ξερά φύλλα; Πως είναι δυνατόν να ανεχόμαστε, όχι να κάνουμε γιατί αυτό με ξεπερνά πραγματικά, τέτοιες φρικαλεότητες εναντίον άλλων ανθρώπων; Ούτε ο χειρότερος εγκληματίας δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Κρίμα για την ανθρωπότητα ακόμα περισσότερο και από το κρίμα για την κοπέλα.
Έλεος! Αντί απλα να την συλλαβουν έπρεπε να την εξευτελίσουν, να την χτυπήσουν και να της δέσουν τα πόδια με αλυσίδες; Αν είσαι αφροαμερικανός η' τρανσέξουαλ η ζωή σου δεν έχει αξία για αυτά τα καθάρματα που υποτίθεται είναι εκεί για να προστατεύουν τους πολίτες; Που το βρίσκουν τόσο μίσος οι άνθρωποι.