Aνδρας πυρπόλησε τη σύζυγό του επειδή δεν είχε καταφέρει να μείνει έγκυος

Aνδρας πυρπόλησε τη σύζυγό του επειδή δεν είχε καταφέρει να μείνει έγκυος Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EPA/REHAN KHAN
1

Ένας άνδρας, εξοργισμένος που η σύζυγός του δεν είχε καταφέρει να μείνει έγκυος έπειτα από τρία χρόνια γάμου και επειδή τον παράκουγε, την πυρπόλησε σε ένα χωριό στο κεντρικό Πακιστάν, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία. Το περιστατικό σημειώθηκε αργά την Παρασκευή στο χωριό Μανάκπουρ που βρίσκεται στην αγροτική επαρχία Πουντζάμπ, την πιο πολυπληθή του Πακιστάν.

Η Σαμπάνα Μπίμπι, 25 ετών, επέστρεψε σπίτι της αφού επισκέφθηκε την αδελφή της χωρίς να το γνωρίζει ο σύζυγός της. Εξοργισμένος εκείνος και ο πεθερός της την χτύπησαν, της έριξαν βενζίνη και της έβαλαν φωτιά, σύμφωνα με την αστυνομία. Η νεαρή γυναίκα υπέστη εγκαύματα στο 80% του σώματός της και υπέκυψε στο νοσοκομείο όπου είχε διακομιστεί, σύμφωνα με τις αρχές.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συγκινητικό μήνυμα του βασιλιά Κάρολου για το Πάσχα: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά»

Διεθνή / Ο (συγκινητικός) λόγος του βασιλιά Κάρολου για το Πάσχα: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά»

Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου, που μεταδόθηκε στον καθεδρικό ναό του Ουόρσεστερ σήμερα Μεγάλη Πέμπτη για την εκκλησία της Αγγλίας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Δθστυχως για αυτες τις γυναικες πεθεροι και οι ανεγκεφαλοι γιοι τους τα συνηθιζουν αυτα τα εγκληματα σε αυτες τις χωρες.Γνωριζω μια τετοια φρικιαστικη ιστορια, και το χειροτερο ειναι οτι τιμωρουνται ελαχιστα η και καθολου αυτα τα κτηνη.