Μουσουλμάνοι μετανάστες έριξαν στη θάλασσα χριστιανούς

3

15 μουσουλμάνοι μετανάστες κρατούνται στο Παλέρμο της Ιταλίας, μετά από καταγγελίες ότι στη διάρκεια του διάπλου από τη Λιβύη προς την Κάτω Ιταλία πέταξαν στη θάλασσα 12 χριστιανούς συνταξιδιώτες τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πάνω στο πλοιάριο που τους μετέφερε ξέσπασε διαμάχη για θρησκευτικούς λόγους με τους μουσουλμάνους να πετάνε στη θάλασσα τους χριστιανούς οι οποίοι πνίγηκαν.

Οι ιταλικές αρχές κρατούν τους μουσουλμάνους, μεταξύ αυτών και έναν 17χρονο, και συγκεντρώνουν αποδεικτικό υλικό προκειμένου να αποφασίσουν αν θα διατάξουν την προφυλάκιση τους.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Όλα δείχνουν ότι εκτός της ικανοποίησης των φιλανθρωπικών μας καθηκόντων,ερχονται στη χώρα άνθρωποι οι οποίοι είναι εντελώς χρήσιμοι για την τόσο αναγκαία ανάπτυξή της.Η χώρα τους χρειάζεται.
Κατά τη γνώμη μου πρέπει να απελαθούν στην χώρα τους, αν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι πέταξαν χριστιανούς λαθρομετανάστες από την βάρκα τους στην θάλασσα για να πνιγούν. Δεν θέλω να φανώ ακραίος και να γράψω ότι πρέπει να έχουν την ίδια μοίρα με αυτούς που πέταξαν μεσοπέλαγα για να πνιγούν, αλλά κάτι τέτοιες πράξεις σε εξοργίζουν και δεν αντιδράς καθαρά. Όλοι είχαν φύγει από τον τόπο τους με την ελπίδα ότι θα βρουν καλύτερη ζωή εκεί που θα πάνε. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τους στερήσει την προσπάθεια τους για ένα καλύτερο αύριο για αυτούς και τα παιδιά τους.
Δυστυχως πολλοι απο αυτους που φεύγουν απο τον τόπο τους, θέλουν να μεταφέρουν την άρρωστη νοοτροπία του τόπου τους στη νέα πατρίδα.Δεν το καταλαβαίνω, αλλα γινεται. Σε αυτα πρέπει να δείξουμε μηδενικη ανοχη.