Mια επιβάτης της Germanwings περιγράφει πώς ένας πιλότος τους συγκίνησε μια μέρα μετά την τραγωδία

Mια επιβάτης της Germanwings περιγράφει πώς ένας πιλότος τους συγκίνησε μια μέρα μετά την τραγωδία Facebook Twitter
3

Όπως ήταν αναμενόμενο, αμέσως μετά την αεροπορική τραγωδία της Germanwings, δημιουργήθηκε μια μεγάλη καχυποψία απέναντι στην εταιρεία. Μετά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τον πιλότο Andreas Lubitz και την οικειοθελή συντριβή που προκάλεσε οι καχυποψίες έγιναν ακόμη μεγαλύτερες και ο φόβος κυρίευσε πολλούς επιβάτες.

Η Britta Englisch η οποία ταξίδεψε μια μέρα μετά την τραγωδία, περιέγραψε στο Facebook την εμπειρία της και το μήνυμά της έγινε viral. H μικρή ιστορία που περιγράφει αναφέρεται στον πιλότο ο οποίος λίγο πριν την απογείωση εμφανίστηκε στην καμπίνα των επιβατών και τους καλωσόρισε όλους έναν προς έναν.

Στην συνέχει πήρε το μικρόφωνο και από τον ίδιο χώρο έβγαλε έναν μικρό, αλλά συγκινητικό λόγο.

Ο πιλότος τους εξήγησε πως αυτός και το πλήρωμα αισθάνονταν νευρικοί που μια μέρα μετά έπρεπε να πετάξουν. Εξήγησε ωστόσο πως όλοι ήταν εκεί με δική τους θέληση. Στη συνέχεια η Britta περιγράφει πώς ο πιλότος αναφέρθηκε στο περιστατικό που τους είχε συγκλονίσει όλους, αλλά αμέσως άρχισε να μιλά για την οικογένειά του που λατρεύει και τους υποσχέθηκε πως σήμερα θα έκανε οτιδήποτε για να ξαναβρεθεί κοντά τους μετά την πτήση.

Αμέσως μετά επικράτησε σιωπή και στην συνέχεια όλοι ξέσπασαν σε χειροκρότημα. " Θέλω να ευχαριστήσω αυτό τον άντρα γιατί πραγματικά εκείνη την ώρα καταλάβαινε πώς όλοι όσοι ήμασταν στο αεροπλάνο κάναμε την ίδια σκέψη. Προσπάθησε να μας καθησυχάσει για την πτήση που θα ακολουθούσε και τουλάχιστον με έμενα τα κατάφερε." αναφέρει στο μήνυμά της η Britta.

Mια επιβάτης της Germanwings περιγράφει πώς ένας πιλότος τους συγκίνησε μια μέρα μετά την τραγωδία Facebook Twitter
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ