Σημαντικό εύρημα στο σπίτι του 28χρονου πιλότου

Σημαντικό εύρημα στο σπίτι του 28χρονου πιλότου Facebook Twitter
0

Για σημαντικό εύρημα στο σπίτι του συγκυβερνήτη Andreas Lubitz που έριξε σκόπιμα το αεροσκάφος της Germanwings στις Άλπεις κάνει λόγο η αστυνομία που έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι των γονιών του στο Montabaur.

 Σύμφωνα με την έκθεση των αξιωματικών, υπήρξε μια «σημαντική ανακάλυψη», για την οποία πάντως δεν δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες. Διευκρινίζουν όμως ότι δεν πρόκειται για σημείωμα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Γάλλου εισαγγελέα που έχει αναλάβει την έρευνα, από το μαύρο κουτί προκύπτει ότι ο 28χρονος κλείδωσε τον πιλότο έξω από το πιλοτήριο και έριξε το αεροσκάφος στις Άλπεις, βάζοντας μάλιστα στον αυτόματο πιλότο μόλις τα 100 μέτρα υψόμετρο για να είναι σίγουρος ότι το αεροσκάφος θα συντριβεί.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ