Χιλιάδες άνθρωποι έκαναν κάτι απίστευτο για αυτόν τον ηλικιωμένο άντρα

Χιλιάδες άνθρωποι έκαναν κάτι απίστευτο για αυτόν τον ηλικιωμένο άντρα Facebook Twitter
2

Ο 67χρονος Alan Barnes, έσπασε την κλείδα του, όταν στις 25 Ιανουαρίου οι ληστές που του επιτέθηκαν έξω από το σπίτι του στο Gatesland στη Αγγλία, τον πέταξαν στον δρόμο.

Τώρα μένει με την αδελφή του, επειδή είναι πολύ φοβισμένος για να επιστρέψει σπίτι του και είναι δύσκολο να εξυπηρετηθεί. Ο Alan Barnes γεννήθηκε με προβλήματα στην όραση και σοβαρές αναπηρίες, κάτι που όμως δεν εμπόδισε τους κακοποιούς από το να του επιτεθούν και να τον χτυπήσουν.

Χιλιάδες άνθρωποι έκαναν κάτι απίστευτο για αυτόν τον ηλικιωμένο άντρα Facebook Twitter

Το περιστατικό μεταδόθηκε από τα βρετανικά αστυνομικά ρεπορτάζ όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά δεν πέρασε απαρατήρητο.


Η νεαρή Katie Cutler είδε στην τηλεόραση την είδηση, ευαισθητοποιήθηκε και ξεκίνησε μια εκστρατεία GoFundMe ώστε να συγκεντρώσει περίπου 750 δολάρια και να βοηθήσει τον Barnes να βρει καινούργιο σπίτι.

Λιγότερο από μια εβδομάδα μετά, τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί σπάνε κάθε ρεκόρ ανταπόκρισης σε διαδικτυακή φιλανθρωπική καμπάνια στο ίντερνετ. Πάνω από 75.000 άνθρωποι από δεκάδες χώρες έσπευσαν να προσφέρουν μικρά ή μεγαλύτερα ποσά και πλέον το σύνολο των χρημάτων που έχουν συγκεντρωθεί ξεπερνά τις 180.000 λίρες.

Χιλιάδες άνθρωποι έκαναν κάτι απίστευτο για αυτόν τον ηλικιωμένο άντρα Facebook Twitter

Όταν ο Alan Barnes έμαθε τα νέα, δήλωσε ξαφνιασμένος και συγκινημένος πως δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και την συμπαράσταση που του έδειξε και ευχαρίστησε την άγνωστη κοπέλα που έκανε την προσπάθεια για λογαριασμό του. Για την ώρα εξακολουθεί να μένει με την οικογένειά της αδελφής του, αλλά όπως ανέφερε σχεδιάζει αντί να ενοικιάσει σπίτι να αγοράσει επιτέλους ένα δικό του.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια