ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τον Ιάπωνα δημοσιογράφο

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τον Ιάπωνα δημοσιογράφο Facebook Twitter
4

Στη δημοσιότητα ακόμη ένα βίντεο φρίκης από τους τζιχαντιστές οι οποίοι εκτέλεσαν δι' αποκεφαλισμού τον Ιάπωνα όμηρο Κέντζι Γκότο.

Το βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε το βράδυ του Σαββάτου δείχνει τον 47χρονο δημοσιογράφο να φορά την χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή και να βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία με τον εκτελεστή να στέκεται δίπλα του. Το βίντεο ξεκινά με τίτλο " Μήνυμα προς την κυβέρνηση της Ιαπωνίας" ενώ ο κουκουλοφόρος δίπλα του ακούγεται να λέει με βρετανική προφορά πως οι Ιάπωνες καθώς και όσοι συμμετέχουν στην σατανική συμμαχία θα πρέπει να καταλάβουν πως οι μαχητές του ισλαμικού χαλιφάτου έχουν την ευλογία του Αλλάχ και είναι διψασμένοι για αίμα.

Το οπτικοακουστικό υλικό εξετάζεται από τις ιαπωνικές αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί η γνησιότητά του και να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την κυβέρνηση.

Ο Κέντζι Γκότο είχε πέσει στα χέρια των τζιχαντιστών το περασμένο Φθινόπωρο ενώ σε εξέλιξη ήταν εδώ και μερικές εβδομάδες οι απόπειρες διαπραγματεύσεων για την απελευθέρωσή του. 

Πριν από μια εβδομάδα οι τζιχαντιστές είχαν εκτελέσει με τον ίδιο τρόπο ακόμη ένα Ιάπωνα τον Χαρούνα Γιουκάουα.

4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ