Podemos: Η ελπίδα έρχεται, ο φόβος έφυγε

Podemos: Η ελπίδα έρχεται, ο φόβος έφυγε Facebook Twitter
Ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον πρόεδρο του Podemos, Πάμπλο Ιγγλέσιας, κατά την προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, στις 22 Ιανουαρίου στην Ομόνοια. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
0

Τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτισε απόψε το κόμμα Podemos της Ισπανίας, τονίζοντας πως ελπίζει ότι θα καταφέρει να μιμηθεί το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές στην Ισπανία, που θα διεξαχθούν αργότερα φέτος.

Μιλώντας ενώπιον περίπου 8.000 στελεχών του κόμματος στη Βαλένθια, πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στην Ελλάδα, ο επικεφαλής του Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, τόνισε ότι «Η ελπίδα έρχεται, ο φόβος πάει. ΣΥΡΙΖΑ, Podemos: θα νικήσουμε».

«Στην Ελλάδα απόψε το ακούμε ήδη: "τικ τακ, τικ τακ, τικ τακ"», συνέχισε αναφερόμενος στην «αντίστροφη μέτρηση» προς την αλλαγή. «Το ίδιο θέλουμε να ακούσουμε πολύ σύντομα και στην Ισπανία», πρόσθεσε. «Ορισμένοι λένε ότι θα προκληθεί χάος στην Ελλάδα. Εγώ λέω ότι το χάος υπάρχει ήδη στην Ελλάδα», είπε, σημειώνοντας πως «Το χάος είναι τα τρία εκατομμύρια άνθρωποι που δεν έχουν ασφάλιση υγείας. Το χάος είναι το 25% των εργαζομένων σε αυτή τη χώρα που είναι φτωχοί (...). Προσωπικά δεν θέλω η χώρα μου να μεταμορφωθεί στην σημερινή Ελλάδα και γι΄ αυτό πρέπει να νικήσουμε».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM