Η Μαλαισία αντιμέτωπη με τις χειρότερες πλημμύρες στην ιστορία της

Η Μαλαισία αντιμέτωπη με τις χειρότερες πλημμύρες στην ιστορία της Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και περισσότεροι από 160.000 έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, καθώς εκτετεμένες πλημμύρες πλήττουν τη Μαλαισία. Η χώρα αντιμετωπίζει τις χειρότερες πλημμύρες στην ιστορία της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Malaysian Insider.

Η Μαλαισία αντιμέτωπη με τις χειρότερες πλημμύρες στην ιστορία της Facebook Twitter

Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Νατζίμπ Ραζάκ, ο οποίος δέχθηκε σφοδρή κριτική επειδή βρισκόταν στις ΗΠΑ για διακοπές και επιχειρούσε να διαχειριστεί την κρίση εξ' αποστάσεως, επέστρεψε στη χώρα και σήμερα επισκέπτεται κάποιες από τις πληγείσες περιοχές.

Οι ανατολικές πολιτείες πλημμυρίζουν συχνά κατά τη διάρκεια της εποχής των μουσώνων, αλλά αυτή τη φορά, όπως αναφέρουν αξιωματούχοι, η σφοδρές βροχοπτώσεις και οι δυνατοί άνεμοι έχουν χειροτερέψει την κατάσταση. Σύμφωνα με το BBC, σε κάποιες περιοχές ολόκληρες πόλεις βρίσκονται κάτω από το νερό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ