Ο εντιμότατος κύριος Bachmann

Ο εντιμότατος κύριος Bachmann Facebook Twitter
2

 

Ο εντιμότατος κύριος Bachmann Facebook Twitter

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, το όνομα Lutz Bachmann δεν έλεγε τίποτα και σε κανέναν, όχι μόνο στη Γερμανία αλλά ακόμη και στην πιο περιορισμένη περιοχή της Σαξονίας όπου ζει. Μέσα σε λίγες ημέρες όμως η φήμη του ονόματος του, ξεπέρασε τα σύνορα της Γερμανίας, αφού το ξενοφοβικό κίνημα το οποίο ίδρυσε μάζεψε χιλιάδες «πιστούς».

Μόλις 200 άνθρωποι είχαν απαντήσει στο κάλεσμα του Bachmann στην πρώτη συνάντηση, αλλά πριν από λίγες ημέρες 17 χιλιάδες συγκεντρώθηκαν απαντώντας στις ξενοφοβικές κραυγές του, στη Δρέσδη, έξω από το City Opera,  για να ψάλλουν τα κάλαντα, «ενάντια στην ισλαμοποίηση της Δύσης». Η κίνηση αυτή που δυνάμωσε ξαφνικά το κίνημα των Ευρωπαίων Πατριωτών κατά του Εξισλαμισμού της Δύσης (Pegida), έφερε στο επίκεντρο τον 41χρονο ο οποίος είναι ιδιοκτήτης φωτογραφικού πρακτορείου και άνθρωπος του p.r..

Ο εντιμότατος κύριος Bachmann Facebook Twitter

Η περσόνα του που κυριαρχεί πλέον σε όλα τα Μέσα, δεν ήταν άγνωστη όμως στα «πορτφόλιο» της γερμανικής αστυνομίας, αφού ο κύριος Μπάτσμαν έχει ήδη καταδικαστεί σε 3,5 χρόνια φυλάκισης και έχει «βαρύ» παρελθόν. Το ότι έχει κατηγορηθεί ακόμη και για «εργολαβίες» στα «κόκκινα φανάρια» της Δρέσδης είναι απλώς μια λεπτομέρεια από το πολύχρωμο αρχείο του στην ασφάλεια. Έχει στο «παλμαρέ» του ληστεία, ενώ προσπάθησε να αποφύγει τη φυλάκιση, διαφεύγοντας στη Νότιο Αφρική όπου κυκλοφορούσε με ψεύτικο όνομα. Συνελήφθη και εξέτισε ποινή 2 ετών στις γερμανικές φυλακές. Μόλις βγήκε συνελήφθη ξανά για διακίνηση κοκαΐνης, αδίκημα που του κόστισε δύο ακόμη χρόνια στη φυλακή. Στο φάκελο του υπάρχει ακόμη η οδήγηση χωρίς άδεια και υπό την επήρεια αλκοόλ αλλά και η σωματική επίθεση.

Ο ίδιος στη σελίδα του στο Facebook αναφέρει τη θητεία του στις φυλακές, δεν δίνει όμως λεπτομέρειες για τις αιτίες που τον οδήγησαν πίσω από τα κάγκελα.

Ο εντιμότατος κύριος Bachmann Facebook Twitter

Αυτός είναι ο νέος «σωτήρας της Δύσης», ο οποίος μαζεύει τα πλήθη ενάντια στην μουσουλμανική απειλή σε μια περιοχή όπως η Σαξωνία όπου το ποσοστό των μουσουλμάνων προσφύγων είναι μόλις 0,1% σε σχέση με το σύνολο του πληθυσμού.

Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είναι ρατσιστής, απλώς άλλος ένας «αγανακτισμένος» πολίτης που δεν στοχεύει μόνο τους μετανάστες αλλά και τους πολιτικούς με χαρακτηρισμούς όπως «γουρούνι της Στάζι» για τον ηγέτη του Αριστερού κόμματος, ή «οικοτρομοκράτες» για τους Πράσινους και «μπάντα εγκληματιών» για τους Σοσιαλδημοκράτες.  

.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Θα πρέπει οι Μουσουλμάνοι της Δύσης να αφομοιωθούν ή να κρατήσουν πολύ χαμηλό προφίλ. Μπαίνεις στην ιστοσελίδα του Al Jazeera που θεωρείται και μετριοπαθές ισλαμιστικό ΜΜΕ και τα σχόλια από κάτω είναι, θάνατος στους καφίρ (άπιστους, εμάς δηλ.), θάνατος στους συνεργάτες της Δύσης (για τις κυβερνήσεις τους δηλ.) γενικά ...θάνατος :-) Σε άλλες ιστοσελίδες, φιλοκυβερνητικές: θάνατος στους Ταλιμπάν. Αν δεν αντιμετωπιστεί το θέμα του ισλαμικού εξτρεμισμού με σιδηρά χείρα όχι το PEGIDA, ο Μένγκελε θα αναστηθεί.
"Κοκκινα φαναρια",ληστεια,βιαιοπραγια,φυγοδικια,διακινηση κοκαινης και .....οδηγηση υπο την επηρεια αλκοολ !!Πιστευω οτι το C.V. του νεου Γερμανου "πολιτικου ηγετη" ειναι το καταλληλοτερο για,και το πλεον συμβατο με, την "ιδεολογια"τις "θεσεις"και τις "αποψεις"του χωρου στον οποιο ,πλεον,"ηγειται".Τα "σχετικα" με τον συγκεκριμενο "πολιτικοκοινωνικο χωρο" καθιστανται,για μια ακομη φορα οχι απλα προφανη,αλλα προφανεστατα.Οσοι θελουν να καταλαβουν,καταλαβαινουν.Ολοκληρωμενα και σαφεστατα.Οσο για τους "υπολοιπους" μου ερχεται στο μυαλο το γνωστο ανεκδοτο,το οποιο τελειωνει με τις φρασεις "Τι δεν καταλλλαβαινεις ; Οχι,πες μου,τι δεν καταλλλαβαινεις ;!!!"