Kι άλλες κυρώσεις στη Ρωσία

Kι άλλες κυρώσεις στη Ρωσία Facebook Twitter
3

Νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας με στόχο την περιοχή της Κριμαίας υιοθέτησε σήμερα η Ε.Ε., με την Άνκελα Μέρκελ να χαρακτηρίζει τις κυρώσεις αυτές «αναπόφευκτες».

Οι νέες κυρώσεις έχουν στόχο την εκμετάλλευση του πετρελαίου και του αερίου της Μαύρης Θάλασσας από τη Ρωσία και τον τουρισμό και εγκρίθηκαν από τις 28 κυβερνήσεις της ΕΕ. Θα τεθούν σε ισχύ το Σάββατο, όπως δήλωσε  αξιωματούχος της ΕΕ. Εξάλλου «τα ταξιδιωτικά γραφεία της ΕΕ δεν θα επιτρέπεται πλέον να παρέχουν υπηρεσίες που σχετίζονται με τον τουρισμό στην Κριμαία και τη Σεβαστούπολη». Μεταξύ άλλων, από τις 20 Μαρτίου του 2015 τα ευρωπαϊκά κρουαζιερόπλοια δεν θα κάνουν πλέον σταθμό σε λιμάνια στην Κριμαία.

«Στόχος των ενεργειών μας είναι και παραμένει μια Ουκρανία κυρίαρχη και εδαφικά ενωμένη που μπορεί να αποφασίσει για το μέλλον της», δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η Ευρώπη εξακολουθεί να επιζητεί τον διάλογο με τη Ρωσία και ότι σκοπός είναι «η ευρωπαϊκή συνεργασία σε ό,τι αφορά την ασφάλεια με τη Ρωσία και όχι ενάντια στη Ρωσία». «Μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος αυτός (…) οι κυρώσεις παραμένουν αναπόφευκτες», υπογράμμισε.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Βλαδίμηρε αγόρι μου, γιατί δεν παίζεις νταόυλι στις διεθνείς αγορές να στρώσουν?Παρε τηλ το Τσίπρα να σου εξηγήσει πως να χορεύεις στο ταψί αυτούς τους πάλιοκεραταδες.Πλατεία Ελευθερίας (Κουμουνδούρου) 1,Αθήνα. Τηλ: 210 3378500-2. Fax: 210 3219219. e-mail: [email protected]
Προφανώς δεν αρκεί το νταούλι, απαιτείται και συνοδεία λαϊκής ορχήστρας με βιρτουόζους επιπέδου Παναή Λαφαζάνη, και σε δεύτερη φωνή Ζωίτσα. Αυτά δεν μπορεί να τα βρεί ο Πούτιν.