Δείτε πώς 18.850 τζιν παντελόνια γεμίζουν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου

Δείτε πώς 18.850 τζιν παντελόνια γεμίζουν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου Facebook Twitter
0
Δείτε πώς 18.850 τζιν παντελόνια γεμίζουν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου Facebook Twitter

Σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τους καταναλωτές της να δωρίζουν ή να ανακυκλώνουν τα παλιά τους τζιν, η Levi's συγκέντρωσε σχεδόν είκοσι χιλιάδες παντελόνια γεμίζοντας ένα ολόκληρο γήπεδο στα πλαίσια του πρότζεκτ "Field of Jeans".


Χιλιάδες τόνοι αποβλήτων κλωστοϋφαντουργίας γεμίζουν τους χώρους υγειονομικής ταφής κάθε χρόνο, έτσι προσπάθειες όπως αυτή βοηθούν στην προώθηση ενός πιο υπεύθυνου τρόπου ζωής αλλά και στην προώθηση ενός βιώσιμου επιχειρηματικού μοντέλου όπου η Levi's θα δημιουργεί καινούριες θέσεις εργασίας -το κόστος των οποίων θα καλύπτεται από τα κέρδη της εκ νέου πώλησης των παλιών και χρησιμοποιημένων ενδυμάτων.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι κάτοικοι του Σαν Φραντσίσκο (σε γήπεδο του οποίου πραγματοποιήθηκε το Field of Jeans) στέλνουν περισσότερους από δύο τόνους κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων κάθε ώρα προς υγειονομική ταφή.

Τα απόβλητα αυτά παράγουν περίπου 14 τόνους εκπομπών CO2.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM