Ξεπέρασαν τους 900 οι νεκροί από τους βομβαρδισμούς στη Συρία

Ξεπέρασαν τους 900 οι νεκροί από τους βομβαρδισμούς στη Συρία Facebook Twitter
1

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων οι βομβαρδισμοί που πραγματοποιούνται από τον διεθνή συνασπισμό με επικεφαλής τις ΗΠΑ, έχουν στοιχίσει την ζωή σε 910 ανθρώπους.

Στον αριθμό αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι θάνατοι 52 πολιτών, αλλά η πλειοψηφία των θυμάτων(785) προέρχεται από τις τάξεις της εξτρεμιστικής οργάνωσης του ΙΚΙΛ.

Η εκστρατεία έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες και μέχρι σήμερα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Χθες ήρθαν στην δημοσιότητα μαρτυρίες που αναφέρουν πως αρκετοί τζιχαντιστές που εντάχθηκαν στις τάξεις της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έχουν συλληφθεί ή ακόμη και εκτελεστεί από την εξτρεμιστική οργάνωση επειδή προσπάθησαν να λιποτακτήσουν.


Πρόκειται κυρίως για πολίτες ξένων χωρών οι οποίοι όμως μετάνιωσαν για την ένταξή τους στον ΙΚΙΛ και παράλληλα αποφάσισαν πως όταν ξεκίνησαν οι επιχειρήσεις, θα ήταν φρονιμότερο να φύγουν. Εκπρόσωπος των τζιχαντιστών ανέφερε πως η οργάνωση θεωρεί τον όρκο υποταγής ιερό και δεν συγχωρεί όσους τον αθετήσουν.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Όχι, ψέματα λένε, τα κάνουν όλα αυτά για να γίνουν λαθρομετανάστες, για να ρθουν στην όμορφη Ελλαδα μας με τις γαλανές θάλασες και δαντελοτές ακρογυαλές. Να μας πάρουν τις δουλειές και να διαδώςουν το Ισλαμ στη γη του Ανθιμου, το νού σας αδέρφια :ppp