Αναζητείται ρωσικό υποβρύχιο ανοιχτά της Στοκχόλμης

Αναζητείται ρωσικό υποβρύχιο ανοιχτά της Στοκχόλμης Facebook Twitter
1

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του στρατού της Σουηδίας με τη συμμετοχή ελικοπτέρων και πολεμικών σκαφών για τον εντοπισμό ξένου υποβρυχίου ανοιχτά της Στοκχόλμης.

Ο εκπρόσωπος των σουηδικών Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε ότι η επιχείρηση «αναζήτησης ενός ξένου υποβρυχίου» ξεκίνησε από την Παρασκευή συνεχίστηκε όλο το Σάββατο και διεξάγεται στα νησιά στα ανοικτά των ακτών της Σουηδίας.

Σύμφωνα με τη σουηδική εφημερίδα Svenska Dagbladet οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας αναζητούν ένα χτυπημένο ρωσικό υποβρύχιο μετά την υποκλοπή κλήσης έκτακτης ανάγκης προς τη βάση του ρωσικού στόλου στο λιμάνι του Καλίνινγκραντ της Βαλτικής Θάλασσας.

Η ίδια εφημερίδα επικαλούμενη πηγές που δεν κατονομάζει έγραψε ότι οι σουηδικές αρχές φαίνεται να έχουν γνώση του σημείου που βρίσκεται το υποβρύχιο και το παρακολουθούν.

Εμπειρογνώμονας ασφάλειας δηλώνει στο σουηδικό Τύπο ότι η Ρωσία έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια διαφόρων ειδών μίνι-υποβρύχια που μπορούν να συμμετάσχουν σε μεγάλες επιχειρήσεις στη Βαλτική θάλασσα. Άλλος ειδικός αναφέρει ότι το πλήρωμα του υποβρυχίου αν το σκάφος έχει χτυπηθεί ή θα έχει ήδη βγει ή θα είναι νεκρό.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Παλι εχασαν υποβρυχιο οι Ρωσοι; Πρεπει να ειναι το τεταρτο η το πεμπτο τις τελευταιες δεκαετιες.Τι διαβολο "συντηρηση"και"μετρα ασφαλειας" εφαρμοζουν ; Αν,μαλιστα,εχει και πυρηνικες κεφλες,μονον αστειο δεν ειναι το θεμα.Οσο για τα κακομοιρα τα παιδια που θα χαθηκαν αδικα μαζι του ,αν αληθευει βεβαια η ειδηση,θα βγαλει το Κρεμλινο μια ανακοινωση-οπως κανουν ολες οι κυβερνησεις-οτι"πεθαναν κανοντας το καθηκον τους προς την πατριδα",και τελος.Αχ Θεε μου.Τελικα το πλεον ευτελες πραγμα στον πλανητη ειναι η ανθρωπινη ζωη.