Ο Κασιδιάρης έκανε Ανάσταση στην εκκλησία της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Κασιδιάρης έκανε Ανάσταση στην εκκλησία της ΕΛ.ΑΣ. Facebook Twitter
2

Ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης φέρεται να έκανε Ανάσταση στην εκκλησία των Παμμέγιστων Ταξιαρχών, εντός τους χώρου του υπουργείο Δημόσιας Τάξης στην Κατεχάκη, μαζί με ανώτατους αξιωματικούς της αστυνομίας.

Η συγκεκριμένη εκκλησία αν και ενοριακή, ανήκει στον χώρο του υπουργείου και είναι ο κύριος τόπος εκκλησιασμού των αστυνομικών, όμως βρίσκεται και σε κοντινή απόσταση από τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Όπως γράφει και το Βήμα που έκανε την αποκάλυψη, η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη στην εκκλησία εντός του υπουργείου Δημόσιας Τάξης έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ αλλά και στην πολιτική ηγεσία της λεωφόρου Κατεχάκη. Ο υπόδικος για συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης βουλευτής αποχώρησε λίγη ώρα μετά την Ανάσταση.

Από την ΕΛ.ΑΣ. τονίζουν ότι η είσοδος στην εκκλησία επιτρέπεται για όλους τους πολίτες.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"Στον ερωτα και στην πολιτικη ολα επιτρεπονται".Αν μαλιστα ειναι καποιος "στελεχαρα"(...και διαδοχος,Dauphin,για να μην ξεχνιομαστε..)της Χρυσης Αυγης,αυτο το "ολα"ειναι η επιτομη της κυριολεξιας ! Οχι να παρακολουθησει αναστασιμη λειτουργια τον εχω ικανο,αλλα και να βαλει αμφια και να ιερουργησει ο ιδιος !!