Βρετανός καταδικάστηκε επειδή κατάπιε ζωντανό χρυσόψαρο

Βρετανός καταδικάστηκε επειδή κατάπιε ζωντανό χρυσόψαρο Facebook Twitter
5

Εδώ και λίγο καιρό αποτελεί τη νέα μόδα στο ίντερνετ: νεαροί -ως επί το πλείστον- καταπίνουμε ζωντανά χρυσόψαρα και "ανεβάζουν" το κατόρθωμα τους στο διαδίκτυο.

Αυτό -μεταξύ άλλων- έκανε και ένας 22χρονος από την Αγγλία. Ο Γκάβιν Χόουπ είχε καταγράψει τον εαυτό του σε βίντεο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να καταπίνει ζωντανό το ψαράκι και στη συνέχεια να καταναλώνει ένα ποτήρι με μισό λίτρο μπίρα, γιεγκερμάιστερ, καυτερή σάλτσα Ταμπάσκο, ένα ωμό αυγό και τροφή για ψάρια.

 

Στη συνέχει ο Χόουπ ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο στο Facebook και με κάποιο τρόπο έφθασε ως την Βασιλική Εταιρεία Προστασίας των Ζώων, η οποία κατέθεσε και μήνυση. 

Ο δικαστής του δικαστηρίου του Γκέιτσχεντ στη βορειοανατολική Αγγλία, ο οποίος καταδίκασε τον νεαρό άνδρα βάσει της νομοθεσίας για τη βαρβαρότητα ενάντια στα ζώα, του επέβαλλε πρόστιμο περίπου 1.000 ευρώ και τον υποχρέωσε να καταβάλει και τα δικαστικά έξοδα.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
προκειται για το Neknominate που ειναι απλα ενα drinking game. "the game require the participant to film themselves drinking a pint of an alcoholic beverage, usually beer, in one gulp and upload it. The participant then nominates two others to do the same within 24 hours." Δεν εχει να κανει με ψαρια, ζωα κτλ και δεν ειναι και τοσο τραγικο οσο φαινεται εδω!Επίσης έχω να πω πως παρόλο που ο τυπος ειναι για εμένα αηδιαστικός και απαίσιος,δεν καταλαβα ακριβώς προς τι ο πανικός. Επειδη προκειται για χρυσόψαρο ή επειδη ειναι ζωντανό? Η τσιπουρα δηλαδη ή ο ζωντανός αχινός είναι επιτρεπτά και εδω σοκαριστηκαμε? Δεν καταλαβαινω πως ακριβως βγηκε δικαστικη αποφαση για κατι τετοιο...