Λιβύη: Επίθεση ενόπλων στην πρεσβεία της Πορτογαλίας

Λιβύη: Επίθεση ενόπλων στην πρεσβεία της Πορτογαλίας Facebook Twitter
1

Τέσσερις ένοπλοι άνδρες επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Πορτογαλίας στη Λιβύη τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής, τραυματίζοντας έναν φρουρό.

Η ζωή του φρουρού δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, όπως αναφέρουν πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης.

Οι άγνωστοι δράστες της επίθεσης τράπηκαν σε φυγή όταν άλλοι άνδρες της ασφάλειας της πρεσβείας έσπευσαν στο σημείο.

Αυτό ήταν το τελευταίο περιστατικό από μια σειρά ανάλογων επιθέσεων στην Τρίπολη το τελευταίο διάστημα. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα διπλωμάτες από την Τυνησία και την Ιορδανία είχαν απαχθεί.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ευτυχως ηλθε η "Δημοκρατια" και σωθηκε και αυτη η χωρα απο τον ολοκληρωτισμο.Οπως το Ιρακ και το Αφγανισταν.Η πτωση της παραγωγης πετρελαιου στο 40% και των κρατικων εσοδων στο 25% απ'οτι παλαιοτερα, και το γεγονος οτι πλεον η χωρα ουσιασικα ελεγχεται απο καμμια εξηνταρια φυλες, οι οποιες λειτουργουν ως συμμοριες,με αυτονομες "παρα"στρατιωτικες δυναμεις,ελεγχουν τις περιοχες τους εκαστη και αλληλοσκοτωνονται σε καθε ευκαιρια,η προχωρουν σε καθαρα εγκληματικες πραξεις οπως η παραπανω ,δεν ειναι παρα "παραπλευρες απωλειες".Κατι ηξεραν οι Αμερικανοι (χιουμοριστες)της δεκαετιας του 1980 που ειχαν γεμισει τους προφυλακτηρες των αυτοκινητων τους με bumper stickers που εγραφαν "Be nice to Americans or we will bring democracy into your country"!!!!!!