Σεισμός

Έγκυος με λάθος δίδυμα

Έγκυος με λάθος δίδυμα Facebook Twitter
3

Τα δίδυμα ενός άλλου ζευγαριού κυοφορεί από λάθος γυναίκα στη Ρώμη που κατέφυγε μαζί με τον σύζυγό της σε κλινική γονιμοποίησης προκειμένου να μείνει έγκυος.

Το ζευγάρι ενημερώθηκε πριν από ένα περίπου μήνα από την κλινική Sandro Pertini ότι κατά λάθος, λόγω του ότι το επώνυμο του έμοιαζε με ενός άλλου ζευγαριού, εμφυτεύτηκαν στη μήτρα της γυναίκας τα δίδυμα των άλλων.

Η γυναίκα, ψυχολόγος στο επάγγελμα που είναι ήδη στους 4,5 μήνες κύησης και ο σύζυγός της αποφάσισαν ότι η εγκυμοσύνη πρέπει να συνεχιστεί, ανεξάρτητα από το ψυχολογικό κόστος.  

Ο δικηγόρος τους λέει ότι προσελήφθη από το ζευγάρι για να αναλάβει το νομικό μέρος, αλλά τώρα που η υπόθεση έγινε γνωστή, τόσο η γυναίκα, όσο και ο άνδρας είναι σε κατάσταση σοκ. «Η θλίψη τους και η προστασία της ιδιωτικής ζωής τους πρέπει να γίνει σεβαστή», λέει.

Πάντως, παρότι το νοσοκομείο λέει ότι το λάθος έγινε λόγω των παρόμοιων επωνύμων, το πιθανότερο είναι να μπερδεύτηκαν οι δοκιμαστικοί σωλήνες  στο στάδιο της εμφύτευσης, στη διαδικασία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Ο γενικός διευθυντής της υγειονομικής αρχής της Ρώμης, διέταξε αμέσως έρευνα για να διαπιστώσει πώς συνέβη το συγκλονιστικό μπέρδεμα.

3

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Εντάξει, αυτό ακριβώς είχε συμβεί και στην Τόλμη και Γοητεία, όταν η Μπρουκ κυοφόρησε το γονιμοποιημένο ωάριο της Τέιλορ η η Τέιλορ της Μπρουκ ή κάτι τέτοιο! Να μπαμπά είχα δίκιο που σου'λεγα πως είναι πολύ μπροστά!