Απατεώνας των ντιλίβερι αναζητείται από την αγγλική αστυνομία

Απατεώνας των ντιλίβερι αναζητείται από την αγγλική αστυνομία Facebook Twitter
2

Νεαρός έχει στήσει πρωτότυπη μικροκομπίνα στην πόλη Γκρίμσμπι της Αγγλίας, εκμεταλλευόμενος τις παραγγελίες που γίνονται σε πιτσαρίες, καταστήματα φαστ φουντ και καταστήματα κεμπάμπ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, ο νεαρός πηγαίνει στα καταστήματα, ακούει τις παραγγελίες που γίνονται και στη συνέχεια τρέχει πρώτος στη διεύθυνση από όπου έγινε η παραγγελία για να παραδώσει άδεια κουτιά και να εισπράξει τα χρήματα.

 «Μου φάνηκε παράξενο που η παραγγελία μου ήρθε 20 λεπτά νωρίτερα από την ώρα που την ζήτησα» είπε μια 27χρονη στην Mirror, η οποία πλήρωσε 12 λίρες για να παραλάβει άδεια κουτιά. Υπάλληλος σε ντιλίβερι είπε επίσης στην Telegraph ότι είδε έναν άνδρα να κινείται με περίεργο τρόπο στο κατάστημά που δουλεύει.  «Τον πλησίασα και τον ρώτησαν αν τον εξυπηρετεί κανείς. Μου είπε ότι ήθελε να δει το μενού. Μετά έφυγε και γύρισε πίσω, κάνοντας διάφορες ερωτήσεις, όπως μέχρι πού κάνουμε ντιλίβερι και ποια είναι η ελάχιστη παραγγελία».

Η αστυνομία αναζητά το νεαρό, ψάχνοντας το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων.  

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ