Φοιτητής στην Καλιφόρνια τιμωρείται με ένα χρόνο φυλακή για εκλογική νοθεία.

Φοιτητής στην Καλιφόρνια τιμωρείται με ένα χρόνο φυλακή για εκλογική νοθεία. Facebook Twitter
0

Πρώην φοιτητής του καλιφορνέζικου πανεπιστημίου San Marcos τιμωρήθηκε με ένα χρόνο φυλάκιση καθώς καταδικάστηκε με την κατηγορία ότι νόθευσε τις πανεπιστημιακές εκλογές ώστε να βγει ο ίδιος πρόεδρος.

Ο Matthew Weaver, 22 χρονών, παραδέχτηκε ότι είχε υποκλέψει τους κωδικούς των email πάνω από 740 φοιτητών και τα χρησιμοποίησε για να ψηφίσει τον εαυτό του 630 φορές στις εκλογές του Μαρτίου 2012. Απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του χαρακτηρίζοντάς τη "παιδαριώδη, χαζή και αλαζονική". 

Το κόλπο του Weaver αποκαλύφθηκε όταν πανεπιστημιακές αρχές πρόσεξαν ότι πάνω από 150 ψήφοι προέρχονταν από μία και μόνο ip διεύθυνση, αυτή του 22χρονου πρώην φοιτητή. Και πριν τη λήξη των εκλογών πρόσεξαν ότι άλλες 259 ψήφοι στάλθηκαν από μία τάξη στην οποία όταν μπήκαν μέσα βρήκαν τον Weaver να κάθεται μόνος του μπροστά από έναν υπολογιστή.  

Ο δικαστής αρνήθηκε την αναστολή της ποινής και απ'ότι φαίνεται ο φιλόδοξος νεαρός θα περάσει ένα έτος μέσα από τα σίδερα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM