Βενεζουέλα: Διάθεση για «φιλοξενία» στον Σνόουντεν

Βενεζουέλα: Διάθεση για «φιλοξενία» στον Σνόουντεν Facebook Twitter
0

Πρόθυμος, αν του ζητηθεί, να εξετάσει τη δυνατότητα χορήγησης ασύλου στον Έντουαρντ Σνόουντεν, τον οποίο καταζητούν πλέον οι ΗΠΑ για τις αποκαλύψεις του σχετικά με τις παρακολουθήσεις της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας πολιτών, από τις μυστικές υπηρεσίες, δηλώνει ο Νίκολας Μαδούρο.

 «Δεν έχουμε λάβει επίσημη αίτηση, αλλά αν αυτό συμβεί, θα το εξετάσουμε», είπε ο είπε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας  σε συνέντευξη του για να συμπληρώσει:. Τι θα συνέβαινε αν ο κόσμος μάθαινε ότι η Βενεζουέλα έκανε κατασκοπεία;». Το αίτημα για χορήγηση ασύλου στον Σνόουντεν εξετάσει και ο Ισημερινός.

Χθες, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε αποκαλύψει ότι ο 29χρονος πρώην πράκτορας της CIA βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Μόσχας και τον κάλεσε να διαλέξει έναν προορισμό και να εγκαταλείψει τη Ρωσία. Ο Σνόουντεν  αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 30 ετών στη χώρα του για τις αποκαλύψεις που έκανε για το πρόγραμμα κατασκοπείας από την NSA.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ