Αμερικανοί γερουσιαστές θα επισκεφθούν τη Μόσχα στις αρχές Ιουλίου

Αμερικανοί γερουσιαστές θα επισκεφθούν τη Μόσχα στις αρχές Ιουλίου Facebook Twitter
EPA
0

Αμερικανοί γερουσιαστές θα επισκεφτούν τη Μόσχα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ρωσική εφημερίδα Kommersant.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα οι γερουσιαστές θα επισκεφτούν τη ρωσική πρωτεύουσα από τις 30 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου. 

Στις 17 Ιουνίου η Washington Post έγραφε ότι ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Ρωσία Τζον Χάντσμαν προετοίμαζε μία επίσκεψη Αμερικανών γερουσιαστών στη Μόσχα.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα την αντιπροσωπεία θα στελεχώσουν ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές από την Αλαμπάμα, τη Λουζιιάνα και την Βόρειο Ντακότα.

Τον Δεκέμβριο του 2017, Αμερικανοί γερουσιαστές σχεδίαζαν να επισκεφτούν τη Μόσχα αλλά οι ρωσικές αρχές είχαν τότε αρνηθεί να δώσουν βίζα στη γερουσιαστή των Δημοκρατικών Τζόαν Σάιν, που είναι γνωστή για την αντιρωσική της ρητορική.

Μάλιστα το Κρεμλίνο είχε συμπεριλάβει την άρνηση βίζα στη Σάιν και στη λίστα των αντιποίνων που είχε υιοθετήσει κατά των ΗΠΑ.

Η στάση αυτή της Ρωσίας είχε αναγκάσει τότε και τους ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές να ματαιώσουν την προγραμματισμένη επίσκεψή τους στη Μόσχα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ