Στον Μακρόν ο νεαρός από το Μαλί που έσωσε ένα 4χρονο στο Παρίσι σκαρφαλώνοντας 4 ορόφους

Στον Μακρόν ο νεαρός από το Μαλί που έσωσε ένα 4χρονο στο Παρίσι σκαρφαλώνοντας 4 ορόφους Facebook Twitter
2

Ο νεαρός μετανάστης από το Μαλί ο οποίος σκαρφάλωσε σε μπαλκόνι κτιρίου στο Παρίσι κι έσωσε ένα παιδί που κρεμόταν στο κενό θα γίνει δεκτός σήμερα το πρωί στο προεδρικό μέγαρο από τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, γνωστοποίησε το Ελιζέ στο Γαλλικό Πρακτορείο αργά το βράδυ της Κυριακής.

Ο Μαμαντού Γκασαμά, ο οποίος αναγορεύθηκε χθες από πολλά γαλλικά μέσα ενημέρωσης σε «ήρωα», 24 ώρες μετά την αυθόρμητη πράξη του, θα συναντηθεί με τον αρχηγό του γαλλικού κράτους στις 09:50, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον του προέδρου.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV, «είδα πολύ κόσμο να φωνάζει και αυτοκίνητα να κορνάρουν». «Βγήκα, έτρεξα να δω τι λύσεις υπήρχαν για να σωθεί. Κατάφερα να πιαστώ από το μπαλκόνι, ανέβηκα με αυτόν τον τρόπο και -ευχαριστώ θεέ μου- το έσωσα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

Διεθνή
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Να ρίξω και μια ιδέα,Επειδή εξετάζεται η αμέλεια του πατέρα γενικώς, ενώ για αυτό το περιστατικό έχει συλληφθεί, αν νομιμοποιήσουν και έχει δουλειά και τηρεί τις προϋποθέσεις, να του το δώσουν το παιδί.
Αν ήταν άρθρο για τον Μπουτάρη θα είχε σαράντα σχόλια... Τέλος πάντων... Επίσης αξιοθαύμαστο και το παιδάκι που μπόρεσε και κρατήθηκε όση ώρα χρειαζόταν για να το σώσει!