Ξαφνικά προβλήματα για την Τζολί - Πώς ο Μπραντ Πιτ δημιουργεί εμπλοκή με τα παιδιά

Ξαφνικά προβλήματα για την Τζολί - Πώς ο Μπραντ Πιτ δημιουργεί εμπλοκή με τα παιδιά Facebook Twitter
0

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Αντζελίνα Τζολί απαιτούν μεταξύ άλλων πολλά ταξίδια, αλλά πλέον έχει προκύψει ένα σοβαρό πρόβλημα.

Συνήθως ταξιδεύει έχοντας μαζί της και τα έξι παιδιά της, αλλά τώρα αντιμετωπίζει μια εμπλοκή στα σχέδια της.

Καθώς το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ ακόμη δεν έχει εκδοθεί προκύπτουν κάποιες επιπλοκές με το γεγονός πως πρέπει να αρχίσει γυρίσματα στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Vanity Fair και το Page Six, η δικαστική διαμάχη την εμποδίζει να πάρει μαζί της όλα της τα παιδιά για μεγάλο διάστημα, όσο δηλαδή χρειαστεί να για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας ταινία Maleficent 2 στο Λονδίνο.

Αν και η Τζόλι είχε ταξιδέψει με τουλάχιστον δύο από τα παιδιά της στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα, τα γυρίσματα στο Λονδίνο απαιτούν μακρά παραμονή στην ξένη χώρα, κάτι που προκαλεί νομικά κωλύματα.

«Θέλει να πάρει τα παιδιά στο Λονδίνο μαζί της, ενώ κάνει γυρίσματα και είναι αναστατωμένη από τη διαδικασία που χρειάζεται. Τώρα είναι σε συζητήσεις για το πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο», αναφέρει η πηγή.

Η Τζολί, η οποία υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ τον Σεπτέμβριο του 2016, είναι ακόμα στη μέση της διαδικασίας για την επιμέλεια των παιδιών της τα οποία είναι όλα ανήλικα από 9 έως 16 ετών.

Μπορεί για σύντομα ταξίδια να τα παίρνει μαζί της, αλλά ένα τόσο μεγάλο διάστημα παραμονής δεν είναι μια εύκολη διαδικασία.

Ο μπαμπάς Πιτ, ο οποίος ζει στο Λος Άντζελες, θα πρέπει να δώσει την έγκρισή του για κάτι τέτοιο.

Αν και δεν αποσαφηνίζονται οι διαθέσεις του, από τα δημοσιεύματα μάλλον αφήνεται να εννοηθεί πως δεν έχει ακόμη δώσει την συγκατάθεσή του και μπλοκάρει την οικογενειακή μετακόμιση.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ