Αδιανόητο για την Ιαπωνία, αλλά ένα τρένο έφυγε 25 δευτερόλεπτα νωρίτερα και αυτό ήταν σοβαρό θέμα

Αδιανόητο για την Ιαπωνία, αλλά ένα τρένο έφυγε 25 δευτερόλεπτα νωρίτερα και αυτό ήταν σοβαρό θέμα Facebook Twitter
5

Σε μια χώρα όπου όλα είναι αυστηρό προγραμματισμένα και μπορεί να υπερηφανευτεί για το πόσο τυπική είναι απέναντι στις υπηρεσίες της, μια καθυστέρηση τρένου είναι μεγάλο ζήτημα.

Επειδή όμως μιλάμε για την Ιαπωνία, το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που ένα τρένο φύγει νωρίτερα.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως το τρένο αναχώρησε από τον σταθμό μόλις 25 δευτερόλεπτα νωρίτερα από το προγραμματισμένο και αυτό ήταν μάλλον ανεπίτρεπτο.

Η εταιρία ζήτησε συγγνώμη δημοσίως για το σφάλμα του μηχανοδηγού και εξέδωσε ανακοίνωση απευθυνόμενη σε απολογητικό τόνο προς τους επιβάτες.

Σημειώνεται πως αν και το τρένο έφυγε μόνο μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κάποιοι είχαν φτάσει στον σταθμό με σκοπό να επιβιβαστούν την τελευταία στιγμή.

Αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί πάλι τον Νοέμβριο με ένα τρένο να φεύγει από τον σταθμό 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα. Και τότε, αυτό το σφάλμα δεν είχε περάσει απαρατήρητο.

Το θέμα πήρε τόσο μεγάλη έκταση που δημοσιεύτηκε και σε εφημερίδες αν και στο Twitter η είδηση έχει προκαλέσει πολύ τρολάρισμα.

Αδιανόητο για την Ιαπωνία, αλλά ένα τρένο έφυγε 25 δευτερόλεπτα νωρίτερα και αυτό ήταν σοβαρό θέμα Facebook Twitter
Αδιανόητο για την Ιαπωνία, αλλά ένα τρένο έφυγε 25 δευτερόλεπτα νωρίτερα και αυτό ήταν σοβαρό θέμα Facebook Twitter

Mε πληροφορίες από ΒΒC

Διεθνή
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM