Έκρυθμη η κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας

Έκρυθμη η κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας Facebook Twitter
1

Ύστερα από τη δολοφονία του διοικητή της Χαμάς, η κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας είναι εξαιρετικά έκρυθμη καθώς ήδη παλαιστίνιοι τρομοκράτες ξεκίνησαν την αντεπίθεση με την εκτόξευση 132 πυραύλων προς τα νότια, σκοτώνοντας 13 άτομα και τραυματίζοντας εκατοντάδες Ισραηλινούς, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι.

Όπως αναφέρει το jpost, ένα σπίτι στην πόλη Ashdod και ένα σχολείο στην ισραηλινή Ofakim υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Οι αρχές της χώρας διέταξαν την εκκένωση όλων των σχολείων που βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των 40 χλμ. από τη Λωρίδα της Γάζας. 


Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί το ισραηλινό συμβούλιο Ασφαλείας είχε συνάντηση στο Τελ Αβίβ ώστε να αποφασίσει για την στρατηγική των επόμενων ωρών. Οι ισραηλινοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο μεγάλου χτυπήματος προς την παλαιστινιακή μεριά.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συγκινητικό μήνυμα του βασιλιά Κάρολου για το Πάσχα: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά»

Διεθνή / Το συγκινητικό μήνυμα του βασιλιά Κάρολου για το Πάσχα: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά»

Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου, που μεταδόθηκε στον καθεδρικό ναό του Ουόρσεστερ σήμερα Μεγάλη Πέμπτη για την εκκλησία της Αγγλίας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια