ΗΠΑ: Αισιόδοξος ο Μάτις για «αποδοτικές» συνομιλίες με τη Βόρεια Κορέα

ΗΠΑ: Αισιόδοξος ο Μάτις για «αποδοτικές» συνομιλίες με τη Βόρεια Κορέα Facebook Twitter
EPA/BAGUS INDAHONO
0

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζιμ Μάτις εξέφρασε σήμερα την αισιοδοξία του ότι οι συνομιλίες με τη Βόρεια Κορέα «θα αποδώσουν καρπούς», μέρες μετά την ανακοίνωση της Πιονγκγιάνγκ ότι αναστέλλει τις δοκιμές πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων.

«Τώρα, πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι αισιοδοξίας ότι οι διαπραγματεύσεις θα είναι αποδοτικές και θα δούμε», τόνισε ο Μάτις πριν την έναρξη της συνάντησής του με τον ομόλογό του από την Ταϊλάνδη.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε χθες ότι η κρίση στη Βόρεια Κορέα «απέχει πολύ από τον τερματισμό της», σχετικά με την υπόσχεση της Πιονγιάνγκ να τερματίσει τις πυρηνικές της δοκιμές.

«Απέχουμε πολύ από τον τερματισμό στη Βόρεια Κορέα, ίσως τα πράγματα να εξελιχθούν καλά, ίσως όχι – μόνο ο καιρός θα δείξει (...) Η δουλειά που κάνω τώρα θα έπρεπε να έχει γίνει πολύ καιρό πριν!», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ