Υπάρχουν τεκμήρια και η αστυνομία έχει μια πρώτη εικόνα για την άγρια δολοφονία στην Κύπρο

Υπάρχουν τεκμήρια και η αστυνομία έχει μια πρώτη εικόνα για την άγρια δολοφονία στην Κύπρο Facebook Twitter
Φωτό: politis.com.cy
0

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την άγρια δολοφονία Γιώργου Χατζηγεωργίου, 60 ετών και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου, 59 ετών.

Από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε στις σορούς των δύο θυμάτων διαπιστώθηκε ότι ο άντρας δέχθηκε 20 με 25 μαχαιριές και η σύζυγός του εννέα με δέκα.

Και οι δύο φέρουν από ένα μόνο αμυντικό τραύμα στο δεξί χέρι τους, κάτι, που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα θύματα αιφνιδιάστηκαν από την φονική επίθεση και δεν είχαν χρόνο να αντιδράσουν.

«Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά από την πρώτη στιγμή», εξήγησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου ο εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης Ανδρεας Αγγελίδης, προσθέτοντας ότι τεκμήρια που έχουν παραληφθεί από την σκηνή έχουν παραπεμφθεί για επιστημονικές και άλλες εξετάσεις, ενώ παράλληλα γίνονται εξετάσεις και στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Αγγελίδης υπέδειξε πως από τις εξετάσεις, που έγιναν μέχρι τώρα, οι ανακριτές έχουν σχηματίσει μια πρώτη εικόνα ως προς τη διάπραξη του εγκλήματος, την οποία αξιολογούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις έρευνες έχουν προκύψει κάποια τεκμήρια τα οποία οδηγούν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και τα οποία δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να έχουμε και τα πρώτα εντάλματα σύλληψης.

Υπάρχουν τεκμήρια και η αστυνομία έχει μια πρώτη εικόνα για την άγρια δολοφονία στην Κύπρο Facebook Twitter
Φωτό: politis.com.cy

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, ενώ αστυνομική πηγή, σύμφωνα με το ΡΙΚ, επιβεβαίωσε ότι δεν διαπιστώθηκε παραβίαση της εισόδου του σπιτιού του άτυχου ζεύγους.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία πως βρέθηκε το μαχαίρι, που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία.

Εντός της ημέρας αναμένεται να δώσει γραπτή κατάθεση, παρουσία ψυχολόγων, ο 15χρονος γιος του ζεύγους.

Υπάρχουν τεκμήρια και η αστυνομία έχει μια πρώτη εικόνα για την άγρια δολοφονία στην Κύπρο Facebook Twitter
Φωτό: politis.com.cy

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος ανέφερε χθες στην Αστυνομία ότι είδε δύο άτομα με κουκούλες να εισέρχονται στο σπίτι, λέγοντας στον ίδιο να μη φοβάται και ότι δεν θα τον πείραζαν.

Η κατάθεση, για την αστυνομία, θεωρείται κεφαλαιώδους σημασίας, καθώς ο 15χρονος σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει, ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας και είχε σύντομη στιχομυθία με τους κουκουλοφόρους, που κατά την δική του μαρτυρία είχαν εισέλθει στο σπίτι.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM