Η Μέι διέταξε βρετανικά υποβρύχια να πλησιάσουν εντός πυραυλικής εμβέλειας τη Συρία

Η Μέι διέταξε βρετανικά υποβρύχια να πλησιάσουν εντός πυραυλικής εμβέλειας τη Συρία Facebook Twitter
EPA
1

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι διέταξε υποβρύχια του πολεμικού ναυτικού να κινηθούν εντός εμβέλειας πυραύλων με τη Συρία.

Κυβερνητικές πηγές δήλωσαν στην Telegraph ότι η Βρετανία κάνει «οτιδήποτε κρίνει αναγκαίο» ώστε να είναι σε θέση να εκτοξεύσει πυραύλους Τόμαχοκ από τα υποβρύχια εναντίον στρατιωτικών στόχων στη Συρία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Telegraph, η βρετανική κυβέρνηση έθεσε τα πληρώματα των υποβρυχίων σε ετοιμότητα, ώστε να είναι σε θέση να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά του συριακού στρατού.

Η Μέι δεν έχει λάβει τελική απόφαση για το κατά πόσο η Βρετανία θα συμμετέχει στις επιδρομές των ΗΠΑ και της Γαλλίας, σε απάντηση της φερόμενης χημικής επίθεσης στη Ντούμα της Συρίας, αλλά θέλει να είναι σε θέση να δράσει άμεσα, τόνισε η εφημερίδα.

Η Daily Telegraph εκτιμά πως οι επιθέσεις μπορεί να ξεκινήσουν ακόμα και το βράδυ της Πέμπτης.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Άλλος ένας (μια στη συγκεκριμένη περίπτωση) πολιτικός που, βλέποντας την δημοφιλία της να πέφτει, δεν διστάζει να βάλει τη χώρα της σε πολεμική περιπέτεια προκειμένου να κρατηθεί στην 'καρέκλα'. Η κυρία τίποτα που νόμιζε οτι θα μπορούσε να γίνει η καινούργια Θάτσερ. Το χτένισμα δεν φτάνει...