Κατηγορήθηκε για μαύρη μαγεία και δολοφονήθηκε από ένα ζευγάρι - Αποτρόπαιες αποκαλύψεις για την υπόθεση της γαλλίδας νταντάς

Κατηγορήθηκε για μαύρη μαγεία και δολοφονήθηκε από ένα ζευγάρι - Αποτρόπαιες αποκαλύψεις για την υπόθεση της γαλλίδας νταντάς Facebook Twitter
0

Ξεκίνησε η δίκη για τη στυγερή δολοφονία μίας 21χρονης Γαλλίδας στη Βρετανία από εργοδότες που την θεωρούσαν ύποπτη για την κλοπή ενός διαμαντένιου κολιέ.

Στο εδώλιο κάθισε ένα ζευγάρι από το Λονδίνο, στο σπίτι του οποίου έμενε και εργαζόταν η Σόφι Λιονέτ.

Η Σαμπρίνα Κούιντερ και ο Ουισέμ Μεντούνι κατηγορούνται ότι κλείδωσαν και βασάνισαν την Γαλλίδα νταντά, πριν τελικά τη δολοφονήσουν και θάψουν τη σορό της στην αυλή του σπιτιού.

Κατηγορήθηκε για μαύρη μαγεία και δολοφονήθηκε από ένα ζευγάρι - Αποτρόπαιες αποκαλύψεις για την υπόθεση της γαλλίδας νταντάς Facebook Twitter
Η Σαμπρίνα Κούιντερ δηλώνει αθώα παρά τα στοιχεία

Όλα ξεκίνησαν στα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν ένας γείτονας του ζευγαριού, στο Σάουθφιλντς του Γουίμπλεντον, κατήγγειλε στην αστυνομία πως «μία παράξενη μυρωδιά» ερχόταν από τη φωτιά που είχαν ανάψει.

Η 35χρονη Κούιντερ - πρώην σύντροφος του Μαρκ Γουάλτον των Boyzone - και ο 40χρονος Μεντούνι αρνούνται τις κατηγορίες παρά τη σωρεία ενοχοποιητικών στοιχείων.

Η Λιονέτ, που δούλευε «έγκλειστη» στο σπίτι του ζευγαριού είχε στο παρελθόν εκμυστηρευτεί σε τοπικό επιχειρηματία πως η Κουίντερ την ξυλοκοπούσε, κατηγορώντας την ότι ελέγχεται με «μαύρη μαγεία» από τον πρώην σύντροφό της. 

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, η 21χρονη έμπαινε πάντα με τα ίδια ρούχα στο μαγαζί του και έτρωγε με λαιμαργία πατατάκια «σα να ήταν πολύ πεινασμένη».

Στα κινητά των κατηγορούμενων βρέθηκε υλικό 8 ωρών, από τις βασανιστικές ανακρίσεις του ζευγαριού που ρωτούσαν την Γαλλίδα για την κρυψώνα του διαμαντένιου κολιέ. 

Όταν η Λιονέτ αρνήθηκε πεισματικά όλες τις κατηγορίες, την άφησαν νηστική και κλειδωμένη απειλώντας την ακόμα και βιασμό για να μιλήσει για την κλοπή και τη «μαύρη μαγεία».

Κατηγορήθηκε για μαύρη μαγεία και δολοφονήθηκε από ένα ζευγάρι - Αποτρόπαιες αποκαλύψεις για την υπόθεση της γαλλίδας νταντάς Facebook Twitter
Τραγικές φιγούρες οι γονείς της άτυχης κοπέλας

Ο δικηγόρος Ρίτσαρντ Χόρελ που έχει αναλάβει την υπόθεση, είπε στους ενόρκους πως οι δοξασίες του ζευγαριού έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη δολοφονία της νέας γυναίκας.

Σε παλιότερα σημειώματά της, η Γαλλίδα καταγράφει περιστατικά όπου η μητέρα των παιδιών την αποκαλούσε «σκύλα», «τσούλα» και «πόρνη» - προσβολές που συχνά της απηύθυνε μεγαλοφώνως.

«Η Σόφι ήταν αφελής και ευάλωτη, ένας εύκολος στόχος για την Κουίντερ», τόνισε, εστιάζοντας στο γεγονός πως οι εργοδότες της την πλήρωναν ελάχιστα χρήματα για τη δουλειά της, την χτυπούσαν συστηματικά και την εμπόδιζαν από το να επιστρέψει στην οικογένειά της.

Όταν τελικά τα βασανιστήρια δεν απέδωσαν καρπούς, οι δύο τους σκότωσαν την Σόφι, την έκαψαν και την έθαψαν στον κήπο.

Στις έρευνες που ακολούθησαν, η αστυνομία ανέκτησε τη σορό, που έφερε σοβαρά τραύματα στο στέρνο, τα πλευρά και την κάτω γνάθο.

Ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία του θανάτου, λόγω της καταστροφής που είχε υποστεί η σορός από την φωτιά.

«Οι τελευταίες ώρες της Sophie πρέπει να ήταν φρικτές», τόνισε ο Χόρελ ενώ η δίκη συνεχίζεται.

Με πληροφορίες από Telegraph

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM