Βρέθηκε το πτώμα της 9χρονης Maelys που είχε εξαφανιστεί ξαφνικά από ένα γάμο- Πρώην στρατιώτης ομολόγησε πως την σκότωσε

Βρέθηκε το πτώμα της 9χρονης Maelys που είχε εξαφανιστεί ξαφνικά από ένα γάμο- Πρώην στρατιώτης ομολόγησε πως την σκότωσε Facebook Twitter
0

Οι γαλλικές αρχές είπαν πως ένας άντρας που ήταν υπό κράτηση ομολόγησε ότι σκότωσε «χωρίς να το θέλει» την 9χρονη Maelys de Araujo, η ξαφνική εξαφάνιση της οποίας σε ένα γαμήλιο πάρτι είχε προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον πριν από έξι μήνες. 

Ο εισαγγελέας της Γκρενόμπλ, Jean-Yves Coquillat, ανέφερε πως την Τετάρτη βρέθηκε μέρος της σορού του κοριτσιού σε ένα φαράγγι σκεπασμένο με χιόνι. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 34χρονος Nordahl Lelandais, πρώην στρατιώτης, ομολόγησε στις αρχές ότι σκότωσε την 9χρονη «κατά λάθος», στη συνέχεια έκρυψε το πτώμα και μετά επέστρεψε στο γαμήλιο πάρτι, πριν τελικά το ρίξει στο φαράγγι. 

Ο Lelandais ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου, που είχε γίνει στο Pont-de-Beauvoisin τον περασμένο Αύγουστο και στο αυτοκίνητό του είχε βρεθεί ίχνος αίματος, οπότε η αστυνομία αποφάσισε να το ψάξει περισσότερο. Προηγουμένως ο ίδιος είχε παραδεχθεί πως η Maëlys ήταν στο αυτοκίνητό του το βράδυ που εξαφανίστηκε. 

Ο εισαγγελέας είπε πως ο Lelandais δεν εξήγησε τις συνθήκες θανάτου της 9χρονης, ενώ φέρεται να έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη από τους γονείς του κοριτσιού. 

Η Maelys de Araujo είχε εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού γάμου το τελευταίο Σαββατοκύριακο του περασμένου Αυγούστου. Η οικογένειά της ήταν προσκαλεσμένη σε έναν γάμο και στη δεξίωση που ακολούθησε. Το κορίτσι θεάθηκε για τελευταία φορά γύρω στις 3 το πρωί. Οι γονείς της ειδοποίησαν τις αρχές μία ώρα αργότερα, αφού πρώτα έψαξαν αλλά δεν την βρήκαν πουθενά.

Με πληροφορίες από Associated Press

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ